ZACK Tervo zeepdispenser met sensor 175ml zwart

ZACK TERVO Lotiondispenser 200 ml Met Sensor Zwart
De ZACK Tervo lotiondispenser heeft een stijlvolle en luxe uitstraling. Dankzij de infraroodsensor zorgt het voor extra comfort in jouw gewenste ruimte. De zeepdispenser is uitgevoerd in het mat zwart, waardoor het product goed past in een moderne badkamer of keuken. De ZACK Tervo lotiondispenser heeft door zijn vrijstaande ontwerp geen verdere bevestiging of montage nodig.
Modern en trendy
De kleur zwart is haast niet meer weg te denken uit hedendaags interieur. Zwart geeft een moderne twist aan je ruimte en is tegelijkertijd tijdloos. Daarnaast is zwart makkelijk te combineren met andere kleuren en daarom een goede optie. Of je nu kiest voor een industrieel, klassiek of retro interieur, De ZACK Tervo lotiondispenser past bij elke stijl.
Extra hygi├źnisch door de infraroodsensor
Dankzij de ingebouwde infrarood sensor heeft de lotiondispenser weinig aanraking nodig. Wanneer de sensor namelijk beweging detecteert, wordt de juiste hoeveelheid zeep vrijgelaten. Dit zorgt er niet alleen voor dat vieze handen op het pompje vermeden worden, door de juiste dosering per keer is er geen sprake van verspilling. Het pompje druppelt niet na. Daarnaast beschikt het over een verwijderbare kunststof binnenfles, dit maakt het schoonmaken en bijvullen makkelijker.
Zelf instellen
De lotiondispenser bezit een aan/uit knop. Op deze manier bepaal je zelf wanneer je het pompje wel of niet gebruikt en bespaart het batterij. De hoeveelheid zeep is in te stellen, hiervoor zijn 2 standen mogelijk. De sensor werkt op batterij, dit betekent dat de lotiondispenser ook opgeladen moet worden. De sensor moet opgeladen worden via een USB aansluiting.
Geschikt voor meerdere ruimtes
Een voordeel van de ZACK Tervo lotiondispenser is dat het past in verschillende ruimtes. Zo kun je het plaatsen in je badkamer, keuken of wc. Krijg je bezoek, en wil je het pompje een keer van de badkamer naar de keuken verplaatsen? Geen probleem! Dankzij het vrijstaande model is het binnen een minuut van plek veranderd.
ZACK Tervo lotiondispenser kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb!
Voorzie jouw huis van een stijlvol, zwart lotiondispenser. Bestel het lotiondispenser via de webshop en profiteer daarbij van 3 jaar garantie. Daarnaast wordt het bezorgd op een moment dat voor jou uitkomt!

EAN: 4034398405440

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo