ZACK Tervo zeepdispenser met sensor 175ml glans RVS

Zack TERVO Zeepdispenser Met Sensor 200 ml RVS Glans
De zeepdispenser van Zack TERVO is gemaakt van hoogwaardig RVS met een glanzende zilverlook. Het materiaal RVS zorgt voor een lange levensduur van het product. Het zeeppompje heeft een luxe uitstraling en het zorgt voor extra comfort in jouw badkamer of keuken. Door de ingebouwde infrarood sensor geeft de dispenser iedere keer de juiste hoeveelheid zeep, handgel of afwasmiddel af. De zeepdispenser druppelt niet na waardoor de omgeving schoon blijft.
Extra hygi├źnisch door infrarood sensor
De Zack TERVO zeepdispenser bezit een infrarood sensor waardoor directe aanraking van het product niet nodig is. Wanneer de sensor beweging detecteert, zal deze de juiste hoeveelheid zeep vrijlaten. Het is wel belangrijk dat de dispenser aanstaat, dat kan via de aan/uit knop aan de bovenkant. Een ander voordeel is dat het niet druppelt, hierdoor blijft de omgeving van het pompje schoon. Daarnaast beschikt het over een verwijderbare kunststof binnenfles, dit maakt het schoonmaken en bijvullen makkelijker.
Zelf instellen
De Zack TERVO zeepdispenser bezit een aan/uit knop. Je bepaalt zelf wanneer je het pompje wel of niet wil gebruiken. De hoeveelheid zeep is in te stellen, dit gaat via 2 standen. De sensor werkt op batterij, dat betekent dat de zeepdispenser ook opgeladen moet worden. Het opladen gaat via een USB aansluiting.
Geschikt voor verschillende ruimtes
Het fijne aan de Zack TERVO zeepdispenser is dat het past in verschillende ruimtes in je huis. Zo kun je het plaatsen in je badkamer, keuken of wc. Krijg je bezoek, en wil je het pompje liever van de badkamer naar de keuken verplaatsen? Geen probleem, dankzij het vrijstaande model is het binnen een minuut van plek veranderd.
Zack TERVO zeepdispenser kopen? Bestel via Saniweb!
Is de Zack TERVO zeepdispenser iets voor jou? Bestel direct via de webshop van Saniweb en geniet van scherpe prijzen, snelle levertijden en minstens 3 jaar garantie.

EAN: 4034398405433

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo