StarBlueDisc toiletblokjes jaarverpakking 24 stuks Groen

StarBlueDisc toiletblokjes jaarverpakking 24 stuks Groen
Met de toiletblokjes van StarBlueDisc blijft jouw toilet altijd schoon en fris ruiken. De blokjes treden snel in werking; vijf minuten nadat het blokje in een reservoir is geplaatst, zie je namelijk de groene spoeling al. Deze reinigt het toilet en doodt de bacteriën. Als het water geen kleur meer afgeeft, is het tijd om een nieuw toiletblokje te plaatsen. Eén blokje gaat minstens 180 spoelingen mee, wat gemiddeld gelijk staat aan ruim twee weken. Met deze voordeelverpakking kun je ruim een jaar genieten van een fris en schoon toilet. Het gebruik van toiletblokjes aan de rand van het toilet zijn hiermee verleden tijd. De StarBlueDisc toiletblokjes zijn daarnaast erg voordelig in gebruik.
Zijn de StarBlueDisc toiletblokjes geschikt voor mijn toilet?
De StarBlueDisc toiletblokjes passen in diverse toiletblokhoudersystemen. Het meest geschikt hiervoor is de StarBlueDisc toiletblokhouder. Deze houder kan onder andere geplaatst worden in een Geberit UP100, UP320 en UP300 inbouwreservoir. Wil je zeker weten dat de toiletblokjes en houder geschikt zijn voor jouw toilet? Neem dan contact op met een online adviseur van Saniweb voor hulp. Zij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en geven je altijd een gratis en vrijblijvend advies.
Milieuvriendelijke hygiëne
De toiletblokjes van StarBlueDisc zijn een milieuvriendelijke optie om jouw toilet extra lang schoon en hygiënisch te houden. Naast dat ieder blokje minstens 180 spoelbeurten mee gaat, zijn de blokjes ook nog eens biologisch afbreekbaar. Zo zorg je niet alleen voor een langdurige hygiëne op het toilet, maar ben je ook verzekerd van een milieuvriendelijke reiniging.
De belangrijkste kenmerken:
* 24 toiletblokjes
* Biologisch afbreekbaar
* Tenminste 180 spoelingen per blokje
* Hygiënische en frisse blauwe spoelingStarBlueDisc toiletblokjes kopen?
Zijn de StarBlueDisc toiletblokjes iets voor jou en wil je ook genieten van ultieme hygiëne in het toilet? Bestel dan de StarBlueDisc toiletblokjes in onze webshop. Je profiteert bij Saniweb van gratis bezorging bij bestellingen vanaf 50,-. Daarnaast laat je de producten thuisbezorgen op een moment dat het jou uitkomt!
De voordelen
* De StarBlueDisc toiletblokjes doden bacteriën en laten een frisse geur achter.
* De toiletblokjes hebben een langdurige werking; minstens 180 spoelingen per blokje.
* Dankzij deze extra grote voordeelverpakking ben je minstens een jaar voorzien van toiletblokjes.
* Doordat de toiletblokjes biologisch afbreekbaar zijn, zorgen ze voor een milieuvriendelijke reiniging het van het toilet.

EAN: 8717953194039

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo