StarBlueDisc Toiletblokjes Voordeelverpakking 48 stuks Blauw

StarBlueDisc 48 stuks toiletblokjes 2 jaarverpakking blauw
Met de 2 jaarverpakking toiletblokjes van StarBlueDisc blijft jouw toilet een langere tijd schoon en fris ruiken. De toiletblokjes zijn te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de Geberit toiletblokhouder in een laag- of hooghangend reservoir. Ze treden snel in werking: vijf minuten nadat het blokje in een reservoir geplaatst is, zie je de blauwe spoeling al. Deze reinigt het toilet en doodt de bacteriën. Als het water geen kleur meer afgeeft, is het tijd om een nieuw toiletblokje te plaatsen. Eén blokje gaat minstens 180 spoelingen mee, wat gemiddeld gelijk staat aan ruim twee weken. Voordelig in gebruik dus. Ervaar ultieme hygiëne en bestel de StarBlueDisc toiletblokjes nu in onze webshop.
Milieuvriendelijke hygiëne
De toiletblokjes van StarBlueDisc zijn een milieuvriendelijke optie om jouw toilet extra lang schoon en hygiënisch te houden. Naast dat iedere blokje minstens 180 spoelbeurten mee gaat, zijn de blokjes ook biologisch afbreekbaar. Zo zorg je niet alleen voor een langdurige hygiëne op het toilet, maar ben je ook verzekerd van een milieuvriendelijke reiniging.
Belangrijkste kenmerken
* 48 toiletblokjes
* Biologisch afbreekbaar
* Tenminste 180 spoelingen per blokje
* Hygiënische en frisse blauwe spoeling
* 2 jaarverpakkingDe voordelen
* De StarBlueDisc toiletblokjes doden bacteriën en laten een frisse geur achter.
* De toiletblokjes hebben een langdurige werking; minstens 180 spoelingen per blokje.
* Dankzij deze extra grote voordeelverpakking ben je minstens 2 jaar voorzien van toiletblokjes.
* Doordat de toiletblokjes biologisch afbreekbaar zijn, zorgen ze voor een milieuvriendelijke reiniging het van het toilet.

EAN: 8714175990456

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo