Saqu Gaia badmeubel met waskom 80cm Wild eiken/Mat wit

Saqu Gaia badmeubel met waskom 80cm Wild eiken/Mat wit
Een badmeubel met waskom is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamer. Het oogt niet alleen stijlvol, maar heeft ook nog eens een aantal praktische voordelen. Zo biedt een badmeubel met waskom extra ruimte op het meubel zelf voor eventuele toiletartikelen. Daarnaast is een waskom eenvoudig te monteren, waardoor een loodgieter of installateur niet per se nodig is. Bovendien zijn al onze badmeubels met waskom voorzien van soft-close lades, waardoor deze geleidelijk en geruisloos sluiten.
Wat is de indeling van de bovenste lade?
De bovenste lade van de onderkast is geheel vrij van sifonuitsparingen. Dit komt doordat de lades enorm diep zijn en er dus ten alle tijden genoeg ruimte is voor zowel de sifon als jouw badkamerspullen. Ben je nog op zoek naar een juiste sifon? Bekijk dan onze aanbevolen artikelen aan de rechterzijde van deze pagina. Ook wordt hier een bijpassende plug getoond.
Greeploze lades met softclose
De greeploze onderkast is voorzien van twee stevige lades. Deze lades zijn gemaakt van aluminium, een stevig materiaal dat jarenlang meegaat. Hierdoor kun je de lades altijd zonder problemen open en dicht doen, zelfs wanneer je de lades zwaar belaadt. Bovendien zijn de kwalitatieve lade geleiders voorzien van softclose, waardoor de lade altijd geruisloos sluit.
PU verlijmd: goed bestand tegen vochtige ruimtes
Een badmeubel moet natuurlijk goed bestand zijn tegen vocht. Je wilt immers niet dat het materiaal binnen de kortste keren krom trekt omdat deze in een vochtige ruimte is geplaatst. Dit Saqu badmeubel is PU-verlijmd. PU-lijm is een zeer sterke en duurzame lijmsoort, die bestand is tegen diverse omstandigheden, waaronder water. En daardoor geschikt voor in de badkamer.
Wat wordt standaard meegeleverd?
* Wastafelonderkast
* Afdekblad
* 1 waskomDe belangrijkste eigenschappen:
* Kleur badmeubel: Wild Eiken
* Kleur waskom:  Mat Wit
* Afmeting: 80,2×51,5×63,2cm
* Soft-close lades
* Exclusief kraan, sifon en plugHoe wordt een badmeubel met waskom gemonteerd?
Al onze badmeubels worden voorgemonteerd geleverd. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het badmeubel op de juiste plek bevestigen. Hierbij is het belangrijk dat je eerst de gewenste hoogte, de breedte van het meubel en de boorgaten op de muur aftekent. Standaard wordt een hoogte van 90 cm geadviseerd. Boor daarna de gaten op de afgetekende plaatsen, stop de pluggen in de geboorde gaten en schroef het badkamermeubel voorzichtig op de muur. Zodra het meubel hangt kan het afdekblad eenvoudig op het meubel worden geplaatst. Bepaal hieraan vooraf wel alvast waar de waskommen moeten komen en boor de afvoergaten in het blad. Zo kunnen de kommen, na het bevestigen van het afdekblad, gemakkelijk worden geïnstalleerd. Om ervan verzekerd te zijn dat de waskommen stevig staan, dien je deze nog even vast te zetten met kit. Appeltje eitje!
Welke kraan is geschikt voor dit meubel?
Om het meubel helemaal compleet te maken dien je er zelf nog een wastafelkraan bij aan te schaffen. Zo kun je kiezen voor een inbouwkraan, waarbij -zoals de naam al zegt- het binnenwerk van de kraan in de muur wordt verwerkt. Dit zorgt voor een super strakke en nette afwerking. Liever een opbouwkraan? Geen probleem! Saniweb biedt namelijk ook hoge wastafelkranen aan die ideaal kunnen worden gecombineerd met een waskom. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur is deze kraan niet alleen achter, maar ook schuin achter of juist naast de waskom te plaatsen. Let op: het kraangat dient in dit geval zelf in het afdekblad geboord te worden.
Badmeubel met waskom kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb!
Ben je enthousiast geworden van dit meubel en wil je dit product zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel het dan meteen in de webshop van Saniweb! Profiteer daarbij van 3 jaar garantie op jouw aankoop en kies daarnaast ook nog eens zelf de levertijd en -datum.

EAN: 8720869020019

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo