Grohe QuickFix Vitalio Comfort 100 doucheset 2 straalsoorten chroom

Grohe QuickFix Vitalio Comfort 100 doucheset
De Grohe QuickFix Vitalio Comfort 100 doucheset bestaat uit een handdouche, een doucheslang en een glijstang. De doucheset is gemaakt van metaal in de kleur chroom, waardoor deze in elke badkamerstijl past. Doordat de doucheset van metaal is gemaakt, is deze roestbestendig. Bovendien is de doucheset waterbesparend, waardoor jij water en geld tegelijk bespaart!
Duurzaam zonder in te leveren op comfort
De doucheset is goed voor het milieu en voor jouw portemonnee. Dankzij de Grohe EcoJoy doorstroombegrenzer wordt de waterstroom beperkt tot 9,5l/min. Zo gebruik jij minder water tijdens het douchen zonder dat je het door hebt! Je hoeft namelijk niet in te leveren op comfort.
Sproei-instelling voor de perfecte stand
De douchekop heeft twee sproeistralen die je zelf kunt afstellen, waardoor er altijd een straal is die bij jouw stemming past. Kies voor een zachte ontspannende straal met de Rain straal of ga voor de krachtige Jet straal die zorgt voor een diepe reiniging. De handdouche beschikt over de DreamSpray technologie, wat ervoor zorgt dat het water gelijkmatig over de sproeigaatjes verdeeld wordt.
Schoonmaakgemak dankzij het anti-kalk systeem
De doucheset gaat lang mee en is makkelijk te reinigen. De doucheset beschikt over de Grohe SpeedClean technologie, waarmee je kalk gemakkelijk van de doucheset afveegt. Bovendien heeft de doucheset een siliconen ring die beschadiging aan de handdouche voorkomt als je hem laat vallen. Daarnaast heeft de doucheset ook nog een StarLight chroomlaag, waardoor de set lang zijn mooie glans behoudt.
Wat wordt er meegeleverd?
* Handdouche Vitalio Comfort 100
* Glijstang 600 mm
* Doucheslang Vitalioflex Trend 1750 mm
* Grohe EasyReach zeepschaalDe belangrijkste eigenschappen
* In hoogte verstelbaar
* 2 soorten stralen: Rain, Jet
* Chroom metaal
* Waterbesparend
* Grohe DreamSpray
* Grohe QuickFix: verstelbare afstand van de glijstang bevestiging, zodat je hem in bestaande boorgaten kunt installeren.
* SpeedClean anti-kalk systeemOok verkrijgbaar met meerdere stralen
Liever meer straalsoorten? Geen probleem! De handdouche is ook verkrijgbaar met zowel 3 stralen als met 4 stralen. Geniet van extra veel luxe en ontspanning met 4 straalsoorten of ga voor de fijne doucheset met 3 straalsoorten.
Wil je de Grohe QuickFix Vitalio Comfort 100 doucheset kopen? Bestel bij Saniweb!
Ben je enthousiast geworden over de Grohe QuickFix Vitalio Comfort 100 doucheset? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop en geniet van scherpe prijzen, snelle levertijden en 3 jaar garantie. Bovendien wordt het product bij jou thuisbezorgd op een moment dat het jou uitkomt.

EAN: 4005176412318

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo