Saqu Fonti elektrische radiator 700W 60×150,6cm mat wit

Saqu Fonti elektrische radiator in wit
Niets zo vervelend als bibberend je tanden poetsen of na een warme douchebeurt de koude ruimte in te stappen. Met deze elektrische radiator van Saqu in stijlvol wit is een koude badkamer verleden tijd. Geniet van een fijne temperatuur wanneer jij wil, zodat jij jouw badkamerrituelen comfortabel uit kunt voeren. Erg fijn aan een elektrische radiator is ook het installatiegemak: niet compleet verbouwen, maar ophangen en inpluggen. Je hoeft dus alleen een stopcontact in de buurt te hebben.
Een mooi staaltje vormgeving
Naast een passende afmeting en warmteafgifte wil je natuurlijk ook een design wat jou aanspreekt. De rond gevormde buizen zorgen voor een zacht karakter. Daarbij geven de d-profiel gevormde collectoren het geheel een verfijnde uitstraling. De afwerking van deze wit gekleurde radiator is mooi mat.
Fonti: aangenaam in zowel prijs als kwaliteit
Met de Saqu Fonti geniet je van een aangename temperatuur tegen een zeer aangename prijs. De radiator is beschikbaar in verschillende formaten zodat er voor iedere ruimte een exemplaar is met passende warmteafgifte. Ook nog verkrijgbaar in tijdloos wit en trendy zwart, maakt dat de serie in een brede range aan badkamerstijlen past. De matte afwerking geeft het daarbij een mooie touch.
Stevig staal
Staal is een supersterk materiaal dat lang mee kan gaan zonder veel onderhoud. Hierdoor heb je er jarenlang plezier van. Nog een fijne eigenschap van staal is dat het goed de warmte vasthoudt, waardoor de ruimte minder snel afkoelt na uitschakelen.
Bewuster met energie dankzij slimme functies
Een extra handige functie is de weekprogrammering. Door hier gebruik van te maken, wordt de ruimte op de door jou ingestelde tijden en dagen verwarmd. Ideaal om onnodig verbruik tegen te gaan en energie te sparen. En vergeet je om het raam dicht te doen? De openraamdetectie signaleert plotselinge temperatuurveranderingen door bijvoorbeeld tocht, waarna de radiator automatisch uitslaat.
Eenvoudig te bedienen
Op de digitale thermostaatknop aan de radiator kun je verschillende functies bedienen. Via het digitale schermpje en de knoppen lees je de temperatuur af en pas je de instellingen aan.
De belangrijkste eigenschappen:

* Elektrische radiator van staal in stijlvol wit
* De afwerking is mooi mat
* Hij heeft een afmeting van 60×150,6 cm met een vermogen van 700 Watt
* Bedien via de knoppen en lees af van het digitale scherm
* Met instelbare weekprogrammering: zo kun je verwarmen op gezette tijden voor bewuster verbruik
* Energiebesparende functie: openraamdetectie herkent tocht en slaat dan automatisch af
Tip: nog niet helemaal zeker over wat je zoekt? Bekijk hier onze handige adviespagina's met uitleg over types, specificaties en het berekenen van het juiste vermogen. Zo maak jij zonder zorgen de juiste keuze.
Interesse in deze elektrische radiator? Bestel direct online!
Wanneer je bij Saniweb bestelt, weet je zeker dat je elektrische radiator zorgvuldig en gratis wordt bezorgd door onze eigen chauffeurs. Kies zelf je bezorgdag en profiteer bovendien standaard van minimaal 3 jaar garantie. Heb je nog vragen? Bel, chat, mail of app met een van onze onze sanitairexperts.

EAN: 8714176043397

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo