Ben Thasos designradiator 638W 50×182,4cm mat antraciet

Ben Thasos designradiator in antraciet
Voor een ontspannen badkamermoment is een aangename warmte wel zo fijn. Met deze badkamerverwarming van Ben kun jij rillingen van de kou voorkomen. De radiator is uitgevoerd in stijlvol antraciet. Perfect om jouw badkamer compleet te maken en je ochtend- en avondroutines in alle comfort uit te voeren!
Thasos: design en functionaliteit van de bovenste plank
De Thasos radiatoren hebben dankzij het unieke ontwerp met vlakke lamellen een hoog designgehalte, maar zijn ook qua functionaliteit zeer de moeite waard. Het asymmetrische design is te spiegelen, waardoor het zowel met de opening links als rechts mogelijk is; fijn aan te passen aan je voorkeur. En vanaf de open zijkant hang je eenvoudig je droge handdoeken over de lamellen, waardoor je ze lekker voorverwarmt.
Mooi design
Naast het functionele aspect, heb je bij een badkamerradiator natuurlijk ook keuze uit verschillende kleuren en designs. Deze radiator heeft klassieke horizontale stralingsbuizen. De afwerking van deze antraciet gekleurde radiator is mooi mat. En de buizen zijn rechthoekig gevormd, wat direct zorgt voor een strakke en luxe uitstraling.
Stevig staal
Staal is een supersterk materiaal dat lang mee kan gaan zonder veel onderhoud. Hierdoor heb je er jarenlang plezier van. Ook is het materiaal geschikt om op stadsverwarming aangesloten te worden. Nog een fijne eigenschap van staal is dat het goed de warmte vasthoudt, waardoor de ruimte minder snel afkoelt na uitschakelen.
Tip: nog niet helemaal zeker over wat je zoekt? Bekijk hier onze handige adviespagina's met uitleg over types, specificaties en het berekenen van het juiste vermogen. Zo maak jij zonder zorgen de juiste keuze.
Belangrijkste kenmerken:

* Designradiator in antraciet
* De afwerking van de kleur is mooi mat
* Warmteafgifte EN 442 20gr C – 75/65: 638 W
* De afmeting is 50×182,4 cm
* Gemaakt van staal: superstevig, lange levensduur en houdt goed warmte vast
* Inclusief bevestigingsmateriaal voor aan de wandCombineer met een passende aansluitset
De radiator is exclusief aansluitset. Welke aansluitset je nodig hebt, is namelijk afhankelijk van de situatie in de ruimte en in welke richting je de knop wilt. Bekijk dus eerst hoe de leidingen lopen waar de radiator op aangesloten wordt, en baseer daarop de keuze.
* Komen de leidingen vanuit de muur? Kies een haakse aansluiting
* Komen de leidingen vanuit de vloer? Kies voor een rechte aansluiting
Interesse in deze radiator? Bestel direct online!
Wanneer je bij Saniweb bestelt, weet je zeker dat je radiator zorgvuldig wordt afgeleverd door onze eigen bezorgers. Bovendien profiteer je van standaard 5 jaar garantie op alles van Ben Sanitair, gratis levering en kies je zelf de bezorgdatum, wel zo fijn! Nog hulp nodig bij het kiezen? Neem contact op met onze online adviseurs.

EAN: 4250087101169

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo