Grohe QuickFix Vitalio Start 100 handdouche 3 straalsoorten rond chroom

GROHE QuickFix Vitalio Start 100 handdouche 3 straalsoorten
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.
Rain-straal
Als je kiest voor de Rain straal-stand verwen je jezelf met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over je huid en geven je het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!
Rain O2-straal
Je ervaart een uiterst luxe gevoel als je doucht onder de GROHE Rain O2 straal. Er is een beetje lucht aan het water toegevoegd waardoor het water zachter en luchtiger aanvoelt en je extra laat genieten van je douche.
Massagestraal
Selecteer de Massage straal-stand van je douchekop om pulserende waterstralen je hoofd, nek en schouders zachtjes te masseren. Voor een verkwikkende ochtendmassage of om ‘s- avonds de stress van de dag af te spoelen.
Waterbesparing met EcoJoy
GROHE EcoJoy biedt alle comfort die je van een GROHE douche zou verwachten, terwijl je tot wel 40% op je waterverbruik bespaart. Deze waterbesparende technologie heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op je portemonnee.
QuickFix: verrassend makkelijk installeren
Grohe maakt met de QuickFix-belofte vernieuwingen in je huis ineens 'surprisingly easy'.
Je nieuwste QuickFix aanwinst heeft een een slimme installatiefunctie en komt in een alles-in-één-doos met een ‘QuickTool’-gereedschap en handige video’s. Zo heb jij direct alles bij de hand voor een snelle en succesvolle upgrade!
Belangrijke kenmerken
* 3 stralen: Rain O2, Rain, Massage
* GROHE EcoJoy 9,5 l/min. doorstroombegrenzer
* GROHE DreamSpray voor een optimaal straalbeeldSpeed
* Clean anti-kalk systeem
* Inner WaterGuide voor een langere levensduur
* ShockProof siliconen ring voorkomt beschadiging bij vallen
* Universele bevestiging, past op alle standaard doucheslangenGrohe kraan kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb!
Is deze kraan van Grohe iets voor jou? Bestel deze dan nu in de webshop en profiteer van een kwalitatief hoogwaardig product met 3 jaar garantie! Daarnaast laat je het product gratis thuis bezorgen op een moment dat het jou uitkomt.

EAN: 4005176933929

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo