Tiger 2-Store hangend doucherek 25×11,5x65cm wit

Tiger 2-Store ophangbaar doucherek wit
Met het Tiger 2-Store ophangbare doucherek heb je geen flessen shampoo of douchegel meer op de grond staan. Het doucherek vereist geen handige Harry, je hangt dit product eenvoudig aan je douchewand. Je past de hoogte van de douchemandjes gemakkelijk aan, waardoor je ook grotere flessen in de mandjes kwijt kunt. Met het Tiger 2-Store doucherek hoef je nooit meer te bukken om je shampoofles te pakken!
Hoogwaardige kwaliteit
Het Tiger 2-Store Doucherek is gemaakt van hoogwaardig ABS kunststof. Dit materiaal heeft een lange levensduur en is eenvoudig in gebruik. Ook is het doucherek eenvoudig te reinigen, door de bakjes om te spoelen met water. De bakjes zijn voorzien van afwateringssleuven waardoor ze niet vol blijven staan met water.
Eenvoudige montage
Om het Tiger 2-Store doucherek in jouw badkamer te plaatsen is er geen montage nodig. Je hangt het rek namelijk eenvoudig aan je douchewand. Het ophangsysteem is voorzien van siliconen beschermstrips om krassen op de glaswand te voorkomen.
Veel opbergruimte
Het Tiger 2-Store doucherek heeft slimme en handige opbergmogelijkheden. De bakjes hebben een hoge rand en een vlakke bodem waardoor je artikelen stabiel in het bakje staan. En dankzij de ophanghaakjes onderaan het rek kun jij er naast flessen shampoo en douchegel ook een spons of wisser aan kwijt.
Dit krijg je erbij:
* 2 douchebakjes
* Ophangsysteem
* HandleidingOok verkrijgbaar in zwart
Wil je jouw badkamer liever afstylen met stijlvolle zwarte accenten? Geen probleem! Het Tiger 2-Store doucherek is ook verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur.
De belangrijkste eigenschappen:
* Kleur: wit
* Ophangbaar
* 2 douchemandjes
* Maximaal 5 cm te verstellen
* Gemaakt van hoogwaardig ABS kunststof
* Hoge rand, dus de flessen staan stabiel in het douchemandje
* Voorzien van siliconen bescherming om krassen op de glaswand te voorkomenTiger 2-Store doucherek kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb!
Wil jij voortaan genieten van een nog fijnere douchebeurt? Bestel het Tiger 2-Store doucherek dan eenvoudig en snel in de webshop. Je profiteert van een snelle levering, een lage prijs en 3 jaar garantie!

EAN: 4008911500042

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo