Forzalaqua Verona XL Waskom Basalt Gezoet Gebrand dia. 50×12 cm | 0

Forzalaqua Verona XL Waskom Basalt Gezoet Gebrand dia. 50×12 cm
Bent u op zoek naar iets speciaals voor in uw badkamer? De binnenkant van deze wastafel is gepolijst waardoor een glad en glanzend oppervlak ontstaat. De rand is geciseleerd met behulp van een kraspen. Hierdoor worden er groeven geproduceerd die een ruwe en exclusieve uitstraling geven.
Deze stijlvolle ronde waskom is met zijn 50 centimeter doorsnede iets groter dan de standaard Verona, die 40 centimeter is. Ook de grote versie is gemaakt uit n stuk natuursteen en is verkrijgbaar in meerdere steensoorten.
De Verona-opzetkommen kunnen uitstekend geplaatst worden op een van de massief eiken meubelen van Forzalaqua en de eiken of natuurstenen plateaus.
Natuursteen is prachtig en geeft een extra warm en exclusief gevoel aan uw badkamer. Het heeft wel iets meer zorg nodig dan een standaard witte keramische wastafel. Zo is het verstandig geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door het contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct met water. Laat de wastafel na het gebruik ook schoon en droog achter. De onderhoudset bestaat uit een impregneermiddel en een reiniger. Het impregneermiddel zal de oppervlakte van het natuursteen langer beschermen en de pori dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt.
Merk: Forzalaqua
Hoogte (cm): 12 cm
Materiaal: Basalt
Serie: Verona XL
Vorm: Rond
Diameter (cm): 50 cm
Leveranciersnummer: 100068
Afwerking: Gebrand
Incl. overloopgat: Nee

EAN: 0

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo