Forzalaqua Plateau Wastafelblad Rechthoek Hardsteen Gefrijnd 60,5×51,5×3 cm 1 afvoergat (72mm) | 0

Forzalaqua Plateau Wastafelblad Rechthoek Hardsteen Gefrijnd 60,5×51,5×3 cm 1 afvoergat (72mm)
Forzalaqua heeft een grote keuze aan verschillende massieve natuurstenen plateaus, in alle soorten en maten. In onze werkplaats boren wij naar wens een afvoergat en eventueel een kraangat.
De natuurstenen plateaus zijn prachtig te plaatsen op de massief eiken meubelen van Forzalaqua. Ook zijn ze blind aan de muur te hangen met een van onze steunensets. Daarnaast passen ze uitstekend bij een van onze vele natuurstenen waskommen.
Natuursteen is prachtig en geeft een extra warm en exclusief gevoel aan uw badkamer. Het heeft wel iets meer zorg nodig dan een standaard witte keramische wastafel. Zo is het verstandig geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door het contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct met water. Laat de wastafel na het gebruik ook schoon en droog achter. De onderhoudset bestaat uit een impregneermiddel en een reiniger. Het impregneermiddel zal de oppervlakte van het natuursteen langer beschermen en de pori dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt.
Merk: Forzalaqua
Breedte (cm): 60.5 cm
Diepte (cm): 51.5 cm
Hoogte (cm): 3 cm
Aantal kraangaten: Op aanvraag
Materiaal: Natuursteen
Serie: Plateau
Dikte (cm): 3 cm
Diameter afvoer (mm): 1×72
Vorm: Rechthoek
Leveranciersnummer: 400052
Afwerking: Gefrijnd
Incl. overloopgat: Nee

EAN: 0

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo