ZACK Tubo Toiletborstel 9×12,5×40,5cm Wit

ZACK Tubo toiletborstel
De toiletborstel , ZACK Tubo, is geschikt voor in ieder toilet door het minimalistische design. Doordat je hem op kunt hangen heb je geen last van een borstel die in de weg staat.
Kwalitatief
ZACK Tubo is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en de borstel is voorzien van stevige haren. Dit zorgt ervoor dat hij kwalitatief lang mee zal gaan. Hij is verkrijgbaar in geborsteld RVS, glans RVS, wit en zwart. Ook heb je de keuze om de toiletborstel op te hangen of vrijstaand te plaatsen.
Design
Het design van deze toiletborstel is strak en minimalistisch. Daarom is hij geschikt in ieder huis. Je kunt hem makkelijk combineren met andere leuke accessoires in je toilet. Zack heeft tal andere producten in dezelfde kleur. Waardoor al je accessoires voor een mooi geheel kunnen zorgen.
Ophangen
De ZACK tubo kun je ophangen bij je toilet door het meegeleverde bevestigingsmateriaal te gebruiken. Je kunt hem mooi ophangen zonder dat er schroeven zichtbaar zijn door de verdekte bevestiging.
Voordelen
* Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal
* Minimalistisch, strak en basic design
* Combineer met andere accessoires uit dezelfde reeks voor een mooi geheel
* Inclusief bevestigingsmateriaal
* Dankzij de verdekte bevestiging zijn er geen schroefjes zichtbaarZACK Tubo toiletborstel kopen? Minimaal 3 jaar garantie bij Saniweb!
Bij Saniweb kun je vertrouwen op kwaliteit en een lange levensduur. Je kunt rekenen op minimaal 3 jaar garantie en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

EAN: 4034398401176

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo