ZACK Tervo zeepdispenser met sensor 175ml geborsteld RVS

ZACK Tervo zeepdispenser Ø5×16,5cm geborsteld RVS
De automatische zeepdispenser van ZACK Tervo is niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. De zeepdispenser beschikt over een infrarood sensor, waardoor jij contactloos gebruik kunt maken van vloeibare zeep, lotion of ontsmettingsgel. De zeepdispenser zorgt ervoor dat precies de juiste hoeveelheid eruit komt en druppelt niet na. Bovendien heeft de zeepdispenser een modern RVS design, waardoor het geschikt is voor iedere badkamer.
Eenvoudige touchless bediening
De automatische sensor maakt het bedienen van deze zeepdispenser extra gemakkelijk. Houd je handen voor de dispenser en zonder deze aan te raken krijg jij de juiste hoeveelheid zeep (of andere lotion) op je handen. Haal je handen weg en de dispenser stopt direct. Bovendien heb je geen last van druppels die nalekken.
Extra hygiënisch
Door de touchless bediening raak je de zeepdispenser niet aan. Hierdoor geniet je langer van een schone zeepdispenser zonder vieze vingerafdrukken. Maak je de zeepdispenser toch vies? Geen probleem, door zijn RVS materiaal is deze gemakkelijk schoon te maken.
De belangrijkste eigenschappen
* De afmetingen van de zeepdispenser zijn Ø 5×16,5 cm
* De zeepdispenser heeft een reservoir inhoud van 0.17L
* Afgewerkt in stijlvol RVS, waardoor het in iedere interieurstijl past
* Gemaakt van RVS, waardoor het lang zijn kwaliteit behoudt
* Werkt met een oplaadbare batterij en de oplaadkabel is inbegrepenDe ZACK Tervo zeepdispenser kopen? Bestel bij Saniweb
Ben jij enthousiast geworden over de ZACK Tervo zeepdispenser met een RVS design? Bestel deze dan nu in de webshop en geniet van scherpe prijzen, snelle levertijden en 3 jaar garantie. Daarnaast wordt jouw product gratis bezorgd (bij bestellingen boven de €50) op een moment dat het jou uitkomt. Heb je hulp nodig? Neem contact op met een van onze online sanitairspecialisten. Zij helpen je graag verder!

EAN: 4034398405426

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo