ZACK Linea Kapstokje geborsteld RVS

ZACK Linea handdoekrek met 4 haken mat rvs
Dit handdoekrek van ZACK Linea beschikt over een chic, maar neutraal design. Dit handdoekrek beschikt over vier haken en het bevestigingsmateriaal om het rek te monteren wordt meegeleverd.
Strak en modern design
Dit ZACK Linea handdoekrek beschikt over een strak en modern design dankzij de strakke, rechthoekige vormgeving. Het handdoekrek is uitgevoerd in de kleur mat rvs. Deze neutrale kleur en afwerking past in vrijwel iedere badkamerstijl.
Handdoekrek met 4 haken
Dit handdoekrek beschikt over vier haken. Hierdoor heb jij genoeg ruimte om handdoeken op te hangen voor het hele gezin!
Blinde montage afwerking
Bij dit product worden bevestigingsmaterialen geleverd. Je kunt het product monteren middels een blinde bevestiging. Dit wil zeggen dat je geen schroeven ziet wanneer het product gemonteerd is. Dit product is ook geschikt om te verlijmen met de Zackmount montagelijm (exclusief).
Belangrijkste eigenschappen:
* Kleur: rvs mat
* Afmeting: 5,5 x 27,5 x 8 cm
* Rechthoekige vormgeving
* Inclusief bevestigingsmateriaal
* Aantal haken: vierZACK Linea handdoekrek kopen? 3 jaar garantie!
Is dit handdoekrek van ZACK Linea iets voor jou? Met deze aankoop bij Saniweb geniet je van maar liefst 3 jaar garantie! Bestel dit product snel en eenvoudig in onze webshop. Profiteer daarbij van een scherpe prijs en een snelle levering op een moment dat het jou uitkomt.

EAN: 4034398403897

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo