ZACK Jaz glas- en vloerwisserset met korte glaswissersteel RVS geborsteld

Glas- en vloerwisserset van ZACK Jaz
De glas- en vloerwisserset is een stijlvolle en praktische toevoeging aan de badkamer. Met een simpele beweging maak je de vloer en de douchewand eenvoudig droog. De wissers zijn erg gemakkelijk in gebruik en hebben een stijlvolle rvs afwerking. Hierdoor is deze set ook nog eens een trendy blikvanger!
Praktisch in gebruik
De glas- en vloerwisserset is erg praktisch in gebruik. De wissers hebben een comfortabel handvat, waardoor deze gemakkelijk vast te houden is. Daarnaast zijn de wissers aan de kopse kanten voorzien van siliconen rubbers, waardoor het glas en het oppervlak bij een mogelijke val beschermd blijven. Ook wanneer de wisser per ongeluk van zijn houder valt, zul je geen last hebben van schade of een harde klap.
Trendy en innovatief merk
De glas- en vloerwisserset is van het innovatieve merk ZACK. Dit merk staat bekend om zijn stijlvolle rvs woonaccessoires. De trendsettende collecties kenmerken zich door de praktische en eigen vormgeving. Met de accessoires van ZACK ben je verzekerd van een product gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast weet dit merk als geen ander wat jij nodig hebt om comfortabel te leven.
Wat zit er in de verpakking?
* Vloerwisser
* GlaswisserDe belangrijkste eigenschappen:
* Materiaal: rvs
* Kleur: rvs geborsteld
* Raamwisser met korte steelOok verkrijgbaar in rvs gepolijst of met een lange steel
Deze ZACK Jaz vloer- en glaswisserset is uitgevoerd in de kleur rvs geborsteld, maar is ook verkrijgbaar in rvs gepolijst. In dit geval heeft de set een meer glanzende afwerking. Daarnaast is deze set voorzien van een raamwisser met een korte steel. Heb je liever een langere steel? Ook dat is mogelijk!
ZACK Jaz vloer- en glaswisserset kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb!
Is de vloer- en glaswisserset van ZACK Jaz iets voor jou? Bestel deze dan nu in de webshop en profiteer van kwalitatief hoogwaardige producten met 3 jaar garantie! Daarnaast laat je het product gratis thuis bezorgen op een moment dat het jou uitkomt.

EAN: 8720869012700

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo