ZACK Atore zeephouder 4×8,5×3,5cm glanzend RVS

ZACK Atore zeephouder 4×8,5×3,5cm glanzend RVS
De ZACK Atore zeephouder is niet alleen een functioneel item, maar ook een accessoire dat bijdraagt aan de hygiëne en uitstraling van de badkamer. De zeephouder heeft een uniek uiterlijk en is anders dan een standaard zeephouder. De zeep ‘zweeft’ als het ware aan de houder, waardoor je geen zeepresten op de houder krijgt. Een zeephouder biedt een handige plek om zeep op te bergen én te laten drogen tussen gebruik.
De magneet houdt de zeep op zijn plaats
De zeephouder beschikt over een sterke geïntegreerde magneet waar de zeep aan vast blijft hangen. In de zeep wordt een handige metalen plaatje gedrukt, wat ervoor zorgt dat de zeep aan de magneet blijft hangen. Hierdoor kan het stuk zeep aan alle kanten goed drogen, wat ervoor zorgt dat je geen zeepresten op de houder krijgt.
Montage naar keuze: schroeven of lijmen
Deze zeephouder kun je op twee manieren monteren, namelijk met schroeven of lijm. Wil je liever geen gaten in de muur? Dan is de montagewijze met lijm een goede keuze. Let er wel op dat de lijm niet wordt meegeleverd, dus dat je deze er nog bij moet bestellen. Toch liever met schroeven? Het kan beide – de keuze is volledig aan jou. De schroeven worden wel meegeleverd bij de bestelling.
Eenheid in jouw ruimte
Met de ZACK Atore zeephouder in een RVS ontwerp, kies je voor een moderne stijl in jouw badkamer- of toiletruimte. De ovale vormen zorgen voor exclusiviteit en een speelse touch. Bekijk meer aanvullende accessoires uit de ZACK Design-reeks ‘Atore’ en combineer verschillende producten voor een stijlvol geheel.
De belangrijkste eigenschappen
* De zeephouder is gemaakt van RVS
* De zeephouder kan gemonteerd worden op een manier naar keuze. Kies tussen schroeven of lijmen.
* De bevestigingsschroeven worden meegeleverd. Liever lijmen? Bestel dan de lijm er nog extra bij
* De afmetingen van de zeephouder zijn: 4×8,5×3,5 cm
* De zeephouder is afgewerkt in het stijlvol glanzend RVS, waardoor het in elke ruimte pastDe ZACK Atore zeephouder kopen? Bestel bij Saniweb
Ben jij enthousiast geworden over de ZACK Atore zeephouder met een RVS glanzend design? Bestel deze dan nu in de webshop en geniet van scherpe prijzen, snelle levertijden en 3 jaar garantie. Daarnaast wordt jouw product gratis bezorgd (bij bestellingen boven de €50) op een moment dat het jou uitkomt. Heb je hulp nodig? Neem contact op met een van onze online specialisten. Zij helpen je graag verder!

EAN: 4034398404665

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo