Tweedekans ZACK Scala Handdoekrek glans RVS 03804

Tweedekans in nieuwstaat
* Product verkeert in nieuwstaat
* Geretourneerd product in originele beschadigde verpakking door restanten van verzendzak, niet verwijderbare tape & stickers en forse schade door verwijderde sticker
* Product is compleet
 
ZACK Scala handdoekrek
Het stijlvolle vrijstaande handdoekrek van ZACK Scala bestaat uit twee handdoekstangen, met een ronde uitvoering, op verschillende hoogten. Door de handdoeken op te hangen aan de stangen van het handdoekrek creëer je een opgeruimde en nette badkamer. Het handdoekrek is niet alleen handig, maar vormt ook een stijlvolle toevoeging aan de badkamer, doordat deze is uitgevoerd in gespiegeld RVS. Daarnaast kan het vrijstaande handdoekrek gemakkelijk op de gewenste plek in de badkamer geplaatst worden. Door de rubberen dopjes aan de onderkant van het handdoekrek kan deze niet verschuiven en blijft dus altijd netjes op zijn plek staan. Wil jij een ZACK Scala handdoekrek in jouw badkamer? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je bovendien altijd van de beste prijs en wordt het product op een door jou gekozen moment bij je thuisbezorgd.
Specifieke kenmerken
* Vrijstaand handdoekrek
* Ronde afwerking
* 2 handdoekstangen met verschillende hoogten
* 24x9x80,5 cm
* RVS spiegelglans
Voordelen
* Het vrijstaande handdoekrek van ZACK Scala heeft twee stangen op verschillende hoogten, waardoor je genoeg ophangruimte voor jouw badhanddoeken. Hiermee voorkom je rondslingerende handdoeken in de badkamer.
* De onderkant is voorzien van rubberen dopjes, zodat het handdoekrek niet kan verschuiven en daarom dus netjes op zijn plek blijft staan.
* Doordat het handdoekrek vrijstaand is en daarom niet gemonteerd hoeft te worden, plaats je het rek gemakkelijk op de gewenste plaats in de badkamer.

EAN: 4034398400872

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo