Tres Shower Technology digitale inbouwthermostaat met luxe regendouche en massagejets

Een volledig uitgevoerde set van shower technology. De set bestaat uit een 4-weg thermostaat om alle functies aan te sturen. Naast de regendouche heeft u een handdouche, 3 massagejets en een vernevelfunctie. 
U kunt er voor kiezen om twee functies tegelijk te gebruiken. De functies in de douchekop zijn te combineren met de functies in de wand. Zo kunt u de nevelfunctie combineren met de massagejets of de handdouche.
In de set:
Elektronische 4-weg thermostaateenheid
Compact bedieningselement
RVS inbouw regendouche met nevelfunctie
Handdouche met glijstang en slang
3 jets voor rugmassage
Tres Shower Technology geef u ultiem gebruiksgemak met innovatieve technologie en een moderne afwerking. De Shower Technology serie van Tres onderscheid zich door gebruik te maken van een compact digitaal bedieningspaneel. Dit touch paneel stuurt de moderne thermostaat aan welke netjes weggewerkt kan worden. Zo heeft u de nieuwste techniek in de badkamer zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. 
Uniek elektronisch bedieningspaneel
Het bedieningspaneel is gemakkelijk te bedienen door de one-touch technologie en is duidelijk af te lezen. Zo kunt u de temperatuur duidelijk aflezen en geef de schermkleur aan in welk temperatuurbereik de thermostaat zich bevind. Daarnaast geeft het paneel doormiddel van een knipperend scherm aan dat het water op temperatuur is.
Tres heeft ervoor gekozen om een aantal veilige functies in te bouwen. Zo kunt u in één oogopslag zien op welke temperatuur de thermostaat is ingesteld en sluit het systeem het water automatisch af mocht dit onderbroken worden. Zo staat u dus niet plots onder te warm water. Veiligheid staat voorop.
Minimaal design door de inbouw elementen
Het Shower Technology systeem wordt aangestuurd door een centrale thermostaateenheid. Deze kast staat verbonden met alle uitlopen, de watertoevoer en het controlepaneel.
U kunt zelf kiezen waar u de thermostaat plaatst. Deze kan tot 10 meter afstand van de doucheruimte gemonteerd worden. Plaats deze bijvoorbeeld in een verlaagd plafond of in de meterkast.
Maak uw dagelijkse badkamer ervaring nog comfortabeler door te kiezen voor Shower Technology van Tres. De innovatieve en hoogwaardige techniek beloofd een aankoop waar u jaren van kunt genieten. 
Wij leveren alle sets van Shower Technology. Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op, onze professionals staan u graag te woord!

Prijs: 2164.06 (klik hier voor meer informatie