Topsani Inloopdouche Matglas 160 cm Glas met Muurprofiel 8 mm NANO | 0

De Topsani inloopdouche met middenband is hét betaalbare alternatief dat helemaal past in de moderne badkamer. Het ontwerp met muurprofiel met een chromen uitstraling en veiligheidsglas van maar liefst 10mm dikte, zorgen voor een wand die perfect opgaat in zijn omgeving. De Topsani douchewand heeft een modern matglas band op het glas, geïnspireerd op optimale privacy. De band zorgt er voor dat u deels aan het zicht wordt onttrokken. De vaste inloopdouche glas is modern, veiligheid en een echte aanwinst voor uw badkamer.
De mooie inloopdouche is voorzien van een middenband. Een middenband wordt ook wel schaamband genoemd. Voor extra privacy is een inloopdouche met een schaamband ideaal. Niet alleen is een schaamband een handige uitkomst, het matglas geeft de badkamer ook een mooie en luxe uitstraling. Via zandstralen van het glas wordt de schaamstrook aangebracht. Hierdoor ontstaat een matte, niet doorkijkende laag op het glas. Gedeeltelijk matglas dus.
De douchewand Topsani 160x200cm met middenband is gemaakt van 8 mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling. Specificaties Douchewand Topsani 160×200 cm 8mm met Middenband NANO Coating:
Inloopdouche
160×200 cm
Met middenband
8 mm dik glas
Veiligheidsglas
Nano antikalkbehandeling
Zowel links als rechts te plaatsen
2 cm verstelbaarheid in het muurprofiel
Verstelbaar van 158-160 cm
Tijdloos, ruimtelijk design.
Inclusief wandprofiel en beugel
Dikte van glas: 8 mm
Stabilisatiestang: Ja
Hoogte (cm): 200 cm
Antikalkbehandeling: Ja
Afmeting: 160×200 cm
Lengte (cm): 160 cm
Glas decor: Middenband
Montagezijde: Links en rechts
Verstelbereik (cm): 158-160 cm
Montagewijze: Muurprofiel
Vrijstaand: Nee
Met zijwand: Nee
Aantal delen: 1-delig
Garantie: 2 jaar
Kleur beslag: Chroom

EAN: 0

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo