Tiger Tyne regendoucheset met 3 straalsoorten 73cm zwart

Tiger Tyne regendouche set 22,5×50,2×88,2cm Zwart
Ervaar het wellness-gevoel in je eigen badkamer dankzij de luxe Tiger Tyne regendoucheset! Dankzij de ronde vormgeving en de mat zwarte kleur past deze regendoucheset in iedere badkamer, van modern tot industrieel.
3 verschillende waterstralen
De handdouche heeft 3 verschillende waterstralen waardoor je kunt kiezen voor een heerlijke massage of het uitspoelen van je haren met de juiste stand.
Krasbestendig en gemakkelijk in onderhoud
De regendoucheset is krasbestendig en beschermd tegen roesten dankzij de speciale technologie voor het aanbrengen van de zwarte kleur. Daarnaast is de set makkelijk schoon te maken doordat de siliconen noppen op de douchekop zijn voorzien van een antikalk laag. Droog de regendoucheset na gebruik af met een droge doek om nog jaren te genieten van de mat zwarte kleur!
Makkelijk in gebruik
De omstelknoppen zijn aan de achterzijde gemonteerd en zijn beide in hoogte verstelbaar. Dit is ideaal voor gezinnen. Met de knop aan de stang switch je makkelijk van hoofd- naar handdouche. De doucheslang is voorzien van anti-twist en voorkomt draaien.
Wat zit er in de verpakking?
* Douchestang 69 cm
* Hoofddouchesteun 15 – 45 cm
* Glijmechanisme handdouche
* Handdouche Ø 12 cm
* Hoofddouche Ø 22,5 cm
* Doucheslang 150 cm
* Doucheslang 70 cm
* Omstelknop
* Wandhouder
* Schroeven, pluggen en afdichtringen
* Montagehandleiding op de verpakkingHoe weet je zeker dat deze regendouche set past in jouw ruimte?
Wij raden aan om voor aankoop te controleren of de boiler genoeg waterdruk heeft om een grote hoeveelheid water aan te kunnen. Daarnaast adviseren wij een minimale plafondhoogte van 230 cm. Dan weet je zeker dat de regendouche goed past. Daarnaast is de hartafstand 15 cm. Wil je de huidige doucheset van je badkamer vervangen? Controleer dan of de bestaande gaten op de juiste afstand zitten.
De belangrijkste eigenschappen:
* Kleur: mat zwart
* Wandbevestiging
* Complete set
* 3 verschillende waterstralen
* 22,5×50,2×88,2 cmMaak jouw doucheruimte compleet met een douchegoot en de juiste accessoires
Het is belangrijk dat het water in de douchecabine goed wegstroomt, zodat je de vloer schoon houdt en je niet met je voeten in een waterplas staat. Schaf daarom ook een douchegoot aan, waarmee jij jouw doucheruimte compleet maakt. Daarnaast kun je kiezen voor handige accessoires zoals een doucherek en een raam- en vloerwisser.
Hoe kun je Tiger Tyne regendouche set het beste onderhouden?
Om lang te genieten van de mooie mat zwarte regendouche set is het reinigen en onderhouden van de set op de juiste manier essentieel. Het is belangrijk dat je de kraan niet reinigt met zuurhoudende producten (standaard anti-kalk producten). Deze producten kunnen namelijk de coating van de kraan aantasten waardoor de kraan beschadigt. Het beste is om een mild reinigingsmiddel zoals groene zeep voor zwarte kranen te gebruiken. Na het schoonmaken met de groene zeep is het belangrijk om de kraan goed schoon te spoelen en vervolgens af te drogen.
Tiger Tyne regendouche set kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb!
Zie jij deze mat zwarte regendouche set al in jouw badkamer hangen? Bestel deze dan snel en eenvoudig bij Saniweb. Profiteer van de beste prijs, geniet van een snelle levering en krijg 3 jaar garantie op je aankoop.

EAN: 4008911714340

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo