Sealskin Inc. Douchedeur draai 100×200 cm Zilver Hoogglans

Sealskin Inc. draaideur in zilver hoogglans
Met deze draaideur afgewerkt in de kleur zilver hoogglans houd je je badkamer droog en stijlvol. Een traditionele draaideur is eenvoudig in gebruik en strak qua aanzicht, en blijft hierdoor voor een douche een veelvoorkomende keuze. Let er op dat deze deur wel enige draairuimte nodig heeft, zodat hij niet tegen je badkamermeubel botst. De douchedeur gaat zowel naar links als naar rechts open. En hij kan zowel naar binnen als naar buiten open gedraaid worden. Dankzij het innovatieve liftmechanisme, wordt de douchedeur enkele millimeters opgetild bij het openen van de douchedeur. Dit zorgt voor een nog comfortabele opening én verlengt de levensduur omdat er zo geen wrijving is met de vloer. En wat helemaal ideaal is, is dat deze douchedeur beschikt over een praktisch autoclose-systeem. Dit houdt in dat de deur bij een kiertje automatisch sluit.
Sealskin Inc.: elegant met waterdichte functionaliteit
Door de ontwerpers van de Sealskin Inc. serie is goed nagedacht over het design. Zo zorgen de verborgen schroeven, de glasvlakke montage van de scharnieren en de antikalklaag ervoor dat de douchedeur er strak uitziet en gemakkelijk te onderhouden is. Ook zijn alle deuren zowel als linker- en rechterversie plaatsen. En schuifdeuren zijn los te koppelen aan de onderzijde voor maximaal schoonmaakgemak. Met Inc. heb je jarenlang doucheplezier!
Geschikt voor plaatsing in een nis
Deze douchedeur plaats je in een nis, waardoor je direct een afgesloten doucheruimte creëert. Het resultaat is zowel stijlvol als praktisch. Je werkt de douche op een nette manier af, houdt de warmte binnen tijdens het douchen én de badkamervloer blijft droog. Nog een voordeel van de hoeveelheid muuroppervlak: ruimte voor een mooie inbouwnis om je douchespullen kwijt te kunnen.
Strakke uitstraling door het profielarme design
Wil je een douche met een strakke uitstraling? Dan is deze deur met een mooi, smal profiel in de kleur chroom/zilver perfect geschikt. Match eventueel de kleur van het profiel met de kleur van je douchekraan voor het creëren van een samenhangend geheel. Het profiel heeft een glanzende afwerking.
Geen vast paneel; ruime instap
Deze douchedeur heeft een hele ruime instap. Dit ziet er niet alleen ruimtelijk uit, maar maakt de douche tevens toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en mobiliteitsniveaus. Denk hierbij aan zwangere vrouwen of mensen met een rollator. Bovendien biedt dit extra bewegingsruimte en comfort bij het instappen van de douchecabine.
Extra schoonmaakgemak dankzij de antikalkbehandeling
Deze douchedeur beschikt over een antikalkbehandeling. Deze extra coating zorgt ervoor dat het water er vrijwel direct vanaf glijdt en kalk minder snel hecht. Hierdoor heb jij minder last van kalkaanslag én is kalk gemakkelijker te verwijderen. Extra hygiënisch dus!
Belangrijkste kenmerken
* Draaideur in stijlvol zilver hoogglans
* Profielarm voor een mooie uitstraling
* De greep is uitgevoerd in chroom/zilver
* Geschikt voor plaatsing in nis
* De totale instapbreedte is 860 mm
* De totale afmeting is 100×200 cm
* Extra comfort dankzij de hoge douchewand: warmte blijft hierdoor langer vastgehouden
* Door het innovatieve autoclose-systeem valt de deur automatisch dicht
* Extra soepele opening en langere levensduur dankzij het liftscharnier dat de douchedeur iets optilt bij het openen
* De deur is gemaakt met veiligheidsglas: extra sterk en veilig
* Gemakkelijk schoonmaken en schoon houden dankzij antikalkbehandeling
Douchedeur kopen? Gratis bezorging op een dag die jou uitkomt
Binnenkort via deze deur thuis je douche instappen? Bestel eenvoudig online en kies daarbij zelf een dag waarop jij thuis bent voor ontvangst. En gratis thuisbezorging geldt al bij bestellingen vanaf €50,-. Heb je nog vragen of twijfel je over je keuze? Chat, bel, mail of app gerust met een van onze adviseurs.

EAN: 8720314709346

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo