SCHADEMODEL: SaniGoods Sally badkamermeubel 80cm wit mat met Solid Surface wastafel rechthoek

Let op: Schademodel, zie foto. Er zit een kleine deuk in 1 van de lades en het ladefrontje zit in deze hoek los. Schademodellen kunnen alleen afgehaald worden en hierop zit geen garantie. Voor schademodellen gelden dezelfde voorwaarden als showmodellen.
Wil je extra lang kunnen genieten van je badkamer? Ga voor een tijdloos design! Dit badkamermeubel van SaniGoods is een moderne toevoeging aan je badkamer en dient tevens als praktische opbergruimte voor handdoeken en cosmeticaproducten.
Badkamermeubel met 2 lades
Omdat je dagelijks gebruik maakt van een badkamermeubel is het van belang dat de kwaliteit goed is. Dit witte badkamermeubel is gemaakt van 100% MDF dat is voorzien van een waterdichte, matte afwerking. De lades hebben een softclose sluiting, waardoor deze bijna geluidloos sluiten. Het badkamermeubel is 80cm breed en 45cm diep.
Badkamermeubel inclusief Solid Surface wastafel rechthoek
Het SaniGoods Sally badkamermeubel beschikt over een rechthoekige wastafel. De wastafel is gemaakt van Solid Surface, een gegoten composiet met een strakke uitstraling. In tegenstelling tot keramiek heeft Solid Surface scherpe hoeken en een matte afwerking. Combineer deze moderne waskom met een lage kraan voor een extra strak resultaat.
Een geschikte kraan, spiegel en kolomkast kun je vinden onder de toebehoren.

Prijs: 345.00 (klik hier voor meer informatie