Saqu Wiru 2.0 bedieningspaneel mat zwart voor Saqu Wiru 2.0 reservoir

Saqu Wiru 2.0 drukplaat mat zwart
Op zoek naar een nieuwe drukplaat voor je toiletruimte of badkamer? Misschien is dit mooie exemplaar van Saqu precies wat je zoekt! De kleur van de drukplaat is stijlvol mat mat zwart. De drukknoppen van de tweeknopsbediening zijn mooi rechthoekig gevormd. En dankzij de kleine en grote spoeling voorkom je onnodig waterverbruik.
Let op: niet elke drukplaat past op elk reservoir. Houd er dus rekening mee dat je deze op elkaar afstemt. Deze bedieningsplaat is geschikt voor het Saqu Wiru 2.0 inbouwreservoir.
2-knopsbediening: verantwoord watergebruik
Het bedieningspaneel heeft twee knoppen. Zo is het waterbesparend dankzij de kleine en grote spoeling. Kies per toiletbezoek je spoelvolume, en voorkom onnodig veel waterverbruik: beter voor het milieu!
Onderhoudsvriendelijk kunststof
Kunststof is licht van gewicht, vochtbestendig, heeft een lange levensduur en is makkelijk in onderhoud. Hierdoor is het een prima materiaal voor een bedieningsplaat.
De belangrijkste kenmerken:

* Bespaar water dankzij de tweeknopsbediening: kies uit een kleine en grote spoeling
* Uitgevoerd in stijlvol mat zwart
* De afwerking van de drukplaat is mooi mat
* Strakke uitstraling dankzij de rechthoekige vorm drukknop(pen)
* Kunststof materiaal gaat lang mee, is vochtbestendig en eenvoudig in onderhoud
* Geschikt voor frontbediening
Nog twijfels? Scherpe prijzen en 7 dagen per week bereikbaar
Is deze drukplaat iets voor jou? Bestel deze dan nu in de webshop en geniet van scherpe prijzen en snelle levertijden. Bovendien wordt het product bij jou thuisbezorgd op een moment dat het jou uitkomt. Ook ontvang je standaard 3 jaar fabrieksgarantie op je aankoop.

EAN: 8681282655144

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo