Saqu Wall E douchestoel opklapbaar wandmontage wit/chroom

Saqu Wall E opklapbare douchestoel voor wandmontage
De Saqu Wall E douchezitting is gemaakt om jouw dagelijkse douchemomenten aangenamer te maken. De kunststof douchezitting heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en past met zijn moderne en simplistische vormgeving in iedere douchecabine, zonder een doorn in het oog te zijn.
Langer zelfstandig blijven douchen
Wanneer je minder goed ter been bent, is het soms lastig om nog minutenlang op je benen te kunnen staan. Een opklapbare douchestoel is dan de perfecte uitkomst. Het biedt veiligheiden ondersteuning en kan onnodige val- en glijpartijen voorkomen. Ideaal om lang zelfstandig te kunnen blijven douchen.
Veilig en verantwoord tot wel 160 kg
De douchestoel is voorzien van een TÜV certificaat. Dit houdt in dat hij voldoet aan kwaliteitseisen en veilig en/of milieuverantwoord is. Daarbij is de stoel, afhankelijk van de draagmuur en bevestiging, belastbaar tot een draaggewicht van ongeveer 160 kg.
Opklapbaar en ruimtebesparend
Wanneer je weinig ruimte hebt in de badkamer of niet het hele huishouden gebruik ervan maakt, is een opklapbare douchestoel ideaal. Een gewone losse douchestoel neemt namelijk vaak relatief veel ruimte in beslag en kan ongewenst verschuiven. Deze variant monteer je op een comfortabele hoogte, klap je op na gebruik en hij geeft extra steun in de rug dankzij de wandmontage.
Simplistisch design met afgeronde hoeken
De stoel ziet er door het simplistische design mooi en strak uit. Zo voeg je comfort toe aan je douche zonder dat het een doorn in het oog is. Daarnaast zijn de randen van de zitting fijn afgerond voor een comfortabele zit.
De belangrijkste eigenschappen
* Kunststof douchestoel in fris wit met tijdloos chroom
* Opklapbare zitting voor ruimtebesparing
* Inclusief materiaal voor solide wandbevestiging
* Afgeronde hoeken voor comfortabel zitgemak
* Voorzien van een TÜV keurmerk
* Ideaal als je minder goed ter been bentWil je de Saqu Wall E opklabbare douchestoel kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb!
Je douchemomenten voortaan comfortabel zittend doorbrengen? Bestel hem gemakkelijk online en profiteer naast de scherpe prijs van gratis thuisbezorging én standaard 3 jaar garantie.

EAN: 8714175948082

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo