Saqu badkamerkruk verstelbaar 59,5x36x41,5-54cm Wit

Saqu verstelbare badkamerkruk
Met de badkamerkruk van Saqu kun je ontspannen genieten van je douche. Voordelen van een badkamerkruk zijn dat je jouw spieren helemaal ontlast en rustig kan blijven zitten. Deze Saqu badkamerkruk is in hoogte verstelbaar en blijft door de antislip pootjes ook op vochtige en natte vloeren stevig staan. Zo kun je comfortabel en veilig douchen of baden.
In hoogte verstelbaar
De Saqu badkamerkruk is gemakkelijk inklapbaar is in hoogte verstelbaar op 5 standen van 41,5 tot 54 cm hoog. Stel de badkamerkruk geheel af op een comfortabele hoogte die bij jou past. De aangeraden hoogte is dat wanneer je zit, je knieƫn in een hoek van iets meer dan 90 graden staan.
Stabiele en stevige zit dankzij antislip voetjes
Door de antislip voetjes biedt de badkamerkruk een stabiele en veilige zit. Zo kun je tijdens het douchen rustig gaan zitten zonder dat hij wegglijd op vochtige en natte vloeren. De rubberen pootjes zorgen daarnaast dat je vloer of douchebak niet beschadigt.
Makkelijke montage en gebruik
In de bijbehorende montagehandleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de kruk veilig in elkaar zet en in hoogte verstelt. De sleuven in het zitvlak zorgen ervoor dat het water automatisch van de zitting wegloopt.
De belangrijkste eigenschappen:
* Kleur: wit
* In hoogte verstelbaar: 41,5-54 cm (5 standen)
* Grootte zitoppervlak: 40,4 x 36 cm
* Totale afmeting: 59,5 x 36 x 41,5-54 cm
* Maximaal draagvermogen: 130 kg
* Met antislip voetjesOok verkrijgbaar in andere kleur en een ander model
Deze Saqu badkamerkruk is ook verkrijgbaar in het grijs. Of kies voor een ander inklapbaar model. Dit lichtgewicht en compacter inklapmodel is ideaal als je hem tussen de gebruiken door graag opbergt.
Saqu verstelbare badkamerkruk kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb!
Je douchemoment aangenamer maken met deze Saqu verstelbare badkamerkruk? Bestel hem eenvoudig bij Saniweb! Je profiteert van gratis thuisbezorging en krijgt bovendien 3 jaar garantie op je aankoop.

EAN: 8720869001742

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo