Saqu Attract keukenmengkraan met uittrekbare handdouche RVS

Saqu Attract keukenkraan in rvs
Deze keukenkraan van Saqu is een mooie toevoeging aan iedere keuken. De kraan is uitgevoerd in de kleur rvs. Met de eengreeps-bediening van de kraan regel je eenvoudig de temperatuur en het watervolume. De kraan is ook nog eens extra praktisch dankzij de draaibare uitloop. Hiermee kun je bijvoorbeeld gemakkelijk wisselen tussen twee spoelbakken. De keukenkraan wordt geleverd met de bijbehorende aansluitslangen. Hierdoor kun je direct starten met het monteren van de kraan. En dankzij de hoge uitloop kun je gemakkelijk emmers of grote pannen vullen met water.
Uittrekbare uitloop voor meer flexibiliteit
Je kunt de uitloop van de keukenkraan ook verlengen met een flexibele slang. Hierdoor spoel je alles in de gootsteen af, inclusief vuile vaat, fruit en groenten.
Past in bijna alle keukens door de universele maat
Als je je huidige kraan wilt vervangen, past de keukenkraan op een keukenwerkblad met een kraangat van 35 mm. Eventuele verschillen kun je opvangen met een rozet.
Belangrijkste kenmerken
* Uitgevoerd in stijlvol rvs
* Eengreeps bediening voor het bepalen van de temperatuur en het volume
* Met praktische uittrekbare uitloop
* De uitloop is aan de bovenkant draaibaar
* Maat aansluiting aanvoer: 1/2
* Diameter kraangat: 35 mm
* Vorm uitloop: draaibaar bovenInteresse? Bestel direct online
Heb je interesse in deze keukenkraan? Bestel dan snel online bij Saniweb! Bij Saniweb krijg je minimaal 3 jaar garantie op deze keukenkraan. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met onze experts, zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

EAN: 8714175984318

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo