Saqu Arvid Spiegel 60 cm

Saqu Arvid spiegel met verlichting
Een fijne spiegel is onmisbaar in de badkamer of toiletruimte. Naast de functionele kant, is een spiegel met verlichting als stijlelement natuurlijk ook een mooie toevoeging. De weerkaatsing van natuurlijk licht zorgt daarbij voor een mooi en ruimtelijker effect. De geïntegreerde spiegelverlichting is een luxe en handig extraatje wat zorgt voor nog meer gebruikscomfort.
Met spiegelverlichting
De geïntegreerde verlichting links en rechts geeft jou bij gebruik van de spiegel extra goed zicht, wel zo fijn bij je verzorgingsroutines. Daarbij is de LED verlichting ten opzichte van veel andere lampen erg energiezuinig én heeft het een ontzettend lange levensduur.
De ideale afmeting
Twijfel je over de maat van de spiegel? Als je het boven een wastafel(meubel) plaatst, is de breedte hiervan een handig uitgangspunt. Voor een mooie uitlijning adviseren we een spiegel in dezelfde breedte als het wastafelmeubel. Indien dat niet kan, neem dan een spiegel met kleinere breedte.
De belangrijkste kenmerken:

* Mooie en functionele spiegel met verlichting
* Uitgevoerd in stijlvol aluminium
* Afmeting: 600×700 mm
* Dankzij de geïntegreerde verlichting links en rechts heb jij extra goed zicht
* LED verlichting gaat lang mee en is zuinig in energieverbruik
* Kleurtemperatuur licht: 2700 K (extra warm wit licht)
* Inclusief bevestigingsmateriaal
Bestel direct online: snel en gemakkelijk
Alles voor jouw badkamer of toiletruimte bestel je snel en gemakkelijk online bij Saniweb. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd (vanaf €50,-) op het moment dat het jou uitkomt. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.

EAN: 8720869061951

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo