Saniclear Talpa vrijstaande badkraan chroom

De Talpa vrijstaande badkraan is van zeer degelijke kwaliteit. De kraan is gemaakt van messing en voorzien van keramische schijven. Een lange levensduur wordt hierdoor ook gegarandeerd. Om dit nog eens te benadrukken wordt er maar liefst 5 jaar garantie gegeven.
Design
De rondingen in deze kraan zijn subtiel en elegant. Het design is tijdloos en geschikt voor iedere badkamer. De bediening is eenvoudig en de handdouche zorgt voor efficiëntie. Wilt u het bad schoon maken of uw haren uitspoelen, dan is een uitneembare handdouche ideaal.
Werking
Door de hendel naar voren te halen, zet u de kraan open. Haal de hendel naar links of rechts, en bepaal hiermee de temperatuur. Boven de grote hendel, zit een kleine omstelknop. Hiermee bepaalt u of de handdouche aan moet of de uitloop. De uitloop is 360 graden te draaien, waardoor de kraan op veel plekken gepositioneerd kan worden.
Saniclear
Talpa is één van de vele series van Saniclear. U kunt alle aspecten in de badkamer of het toilet vullen met de Talpa serie. Hierdoor krijgt u eenheid in de badkamer. Het design is op elkaar afgestemd en goed te combineren met elkaar.

Prijs: 375.00 (klik hier voor meer informatie