Saniclear Talpa Pro opbouw regendouche chroom 20cm hoofddouche

De Talpa serie van Saniclear is compleet en toe te passen in iedere badkamer en toiletruimte. Eenheid creëert rust en elegantie. De kranen hebben een ronde afwerking waardoor het design tijdloos is. De ronde afwerking zorgt tevens voor een prettige bediening.
Werking
De regendouche is uitgerust met een thermostaat kraan. De temperatuur hoeft u eenmalig in stellen als standaard en daarna is het slechts een kwestie van open draaien. Een beveiliging zit op 38 graden. Voor kinderen is het vrijwel onmogelijk om zomaar de kraan heter te zetten.
De hoofddouche is voorzien van een kogelscharnier in het koppelstuk. Hierdoor kunt u de douchekop kantelen waardoor het bereik groter wordt. Tevens is de hoogte van de stang in te stellen na montage. Erg handig als er veel lengte verschil is in het gezin.
De bedieningsknop kan naar achteren open gezet worden, waardoor de handdouche aan gaat. Draait u de knop naar voren open, zal de hoofddouche gaan sproeien. Afhankelijk van hoe ver u de bediening naar voren of achteren draait, hoeveel water eruit komt.
Design
De chromen afwerking van de kraan is de meest gebruikte standaard. Chroom in combinatie met zwart is wat deze kraan uniek maakt. De gladde zwarte doucheslang is eenvoudig te onderhouden. De koppelstukken zijn echter wel weer verchroomd, zodat het goed aansluit op doucheset. De handdouche heeft een zwart handvat met een chromen sproeikop.
Varianten
De Regendouche Talpa Pro is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk:
20cm hoofddouche met staafhanddouche chroom/zwart
30cm hoofddouche met staafhanddouche chroom/zwart
Kwaliteit
Enkel de meest hoogwaardige onderdelen en materialen zijn gebruikt bij deze regendouche set. Alle onderdelen zijn gemaakt van messing zodat het niet gevoelig is voor schade of het snel slap wordt. De thermostaatkraan is voorzien van keramische schijven en een binnenwerk van het wereldbekende merk Vernet. Dit binnenwerk wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in de kranen van Grohe. U heeft maar liefst 5 jaar garantie op deze kraan.

Prijs: 325.01 (klik hier voor meer informatie