Saniclear Talpa Pro inbouwregendouche 30cm met plafond chroom-zwart

Maak je douche helemaal compleet met een inbouw regendouche van Saniclear. De Talpa set is helemaal compleet! De volledige set is gemaakt van messing. Een uitstekend materiaal voor in natte ruimtes omdat het niet kan roesten. Zo kan je jarenlang gebruik maken van deze duurzame set. 
Voordelen van een Saniclear inbouw regendouche
Bij een inbouwregendouche zit alle techniek in de muur. Het is dus ontzettend belangrijk dat de thermostaat van hoge kwaliteit is. Om dit te waarborgen geeft Saniclear maar liefst 5 jaar garantie! Omdat alles van Saniclear op voorraad is kunnen wij onderdelen, wanneer nodig, snel naleveren. 
Een groot voordeel van de Saniclear inbouwkraan is dat je deze kan onderhouden zonder hem uit de muur te halen. De filters en vuilkleppen zijn vanaf de voorkant te bereiken en zo schoon te maken of te vervangen. Zo hoef je de kraan nooit uit de muur te halen na installatie. Duurzaam én efficiënt! 
Wat zit er in de set? 
In de set vind je natuurlijk de thermostaatkraan, hierbij ook een 30cm regendouche (extra dun!) met plafondarm, een handdouche en natuurlijk een doucheslang en opsteek. De hoofddouche is extra dun, dit zorgt voor een minimalistische uitstraling. Omdat er siliconen sproeimondjes in de hoofddouche zitten is deze gemakkelijk te ontkalken. Met de kraan schakel je makkelijk tussen de regen- en handdouche. 
Inbouwthermostaat
Hoofddouche 30cm
Plafondarm 20cm
Wand aansluitbocht met houder
Staafhanddouche chroom/zwart
150cm doucheslang chroom/zwart
Hoe installeer ik de set? 
Wij raden altijd aan om de producten door een specialist te laten installeren. De inbouwkraan heeft een diepte van 70mm, zorg er dus voor dat de wand minimaal deze diepte heeft. Alle onderdelen hebben 1/2″ aansluitingen, de standaardmaat.

Prijs: 299.00 (klik hier voor meer informatie