Saniclear Talpa opbouw regendouche chroom 20cm hoofddouche staafhanddouche

De Talpa regendouche is hoogwaardig van kwaliteit en zeer praktisch in gebruik. Het bevestigingspunt is een vast gegeven, maar de stang vanaf het bevestigingspunt is verstelbaar. Hierdoor kan de hoofddouche hoger of lager afgesteld worden. Erg handig als er veel lengte verschil in het gezin aanwezig is. Tevens kan de stang naar links of rechts geschoven worden. Dat in combinatie met het kogelscharnier van de hoofddouche, zorgt voor veel flexibiliteit.
Comfort
Begin uw dag goed of sluit deze rustgevend af, met een heerlijk zachte douchebeurt. De regendouche Talpa is uitgevoerd met een 20cm of 30cm hoofddouche. Het water valt eruit alsof u onder een gieter staat. Deze relaxe manier van douchen zorgt voor ontspanning en maakt het hoofd leeg. Heeft u meer behoefte aan een hardere straal die uw lichaam masseert? Gebruik de verstelbare handdouche en ervaar dit genot.
Kwaliteit
De regendouche is gemaakt van messing. Dit materiaal is hoogwaardig en functioneert uitstekend in natte ruimtes. De chromen afwerklaag is eenvoudig te onderhouden en kan niet gaan roesten. De thermostaatkraan is uitgerust met keramische schijven en een binnenwerk van het Franse merk Vernet. Vernet binnenwerken worden gebruikt door grote merken zoals Grohe en Hansgrohe. Kwalitatief zeer goed en maar liefst 5 jaar garantie wordt er gegeven op deze fantastische regendouche!
Uitvoeringen
Doordat er verschillende CV-ketels en leidingen ín de huishoudens aanwezig zijn, heeft Saniclear verschillende uitvoeringen regendouches uitgebracht. Hierdoor is er voor ieder wat wils:
Opbouw regendouche met 20cm hoofddouche en staafhanddouche
Opbouw regendouche met 20cm hoofddouche en 2 standen handdouche
Opbouw regendouche met 30cm hoofddouche en staafhanddouche
Opbouw regendouche met 30cm hoofddouche en 2 standen handdouche

Prijs: 299.00 (klik hier voor meer informatie