Saniclear Riga LED spiegel 100x70cm met spiegelverwarming

De Riga spiegel heeft twee horizontale balken aan de onderzijde en aan de bovenzijde. De LED balken zijn netjes gelijk getrokken met de spiegel, waardoor het een sierlijk geheel wordt. Op de spiegel is een touch-sensor geplaatst. Hiermee kunt u de spiegel dimmen, aan/uit zetten en de spiegelverwarming aan/uit zetten.
De spiegelverwarming is bedoeld om beslagen spiegels tegen te gaan. Als u de spiegelverwarming aan zet, duurt het ongeveer 3 tot 4 minuten voordat deze is opgewarmd. Zodra de spiegel warm is, zal deze niet meer beslaan en kunt u direct verder met uw dagelijks ritueel.
Stand 1, enkel de ledverlichting brandt
Stand 2, zowel de ledverlichting als de spiegelverwarming brandt
Zodra stand 1 aanstaat, is het symbool van de touchbediening wit van kleur. Zodra stand 2 aanstaat, wordt de kleur blauw. Eenvoudig te herkennen dus.
Geschikt voor de badkamer
Deze spiegel heeft een IP44 waarde. Dit houdt in dat het geschikt is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, maar tevens een veranda. Spatwater mag met de spiegel in aanmerking komen. Let op, spatwater is niet hetzelfde als kletsnat! Daarvoor heeft u een IP65 waarde spiegel nodig. Uiteraard kan deze spiegel ook gebruikt worden in droge ruimtes.
Overige keurmerken / certificaten:
SGS
CE
RoHS
Dimbaar
De spiegellamp kunt u dimmen of feller maken door de touchbediening op de spiegel aan te raken. 
Het licht van de spiegel heeft een kleurtemperatuur van 6000 tot 6500K. 
Afmetingen
De spiegel Riga is 70cm hoog. De breedte maten kunnen verschillen. Verkrijgbaar in de volgende maten:
80cm
90cm
100cm
120cm

Prijs: 259.00 (klik hier voor meer informatie