Saniclear Exclusive Pro volledig 304 RVS regendouche opbouw 30cm zwart

Als u opzoek bent naar een betrouwbare douche en hier jaren lang plezier van wilt hebben, dan maakt u met de Saniclear Exclusive Pro regendouche de juiste keuze. Deze is gemaakt van 304-RVS. Dit materiaal in combinatie met de keramische schijven in de thermostaatkraan staan garant voor kwaliteit.
Comfort
De douche in de badkamer zien wij als het belangrijkste onderdeel. Hier begint uw dag en / of eindigt uw dag. Het is belangrijk om hier te ontspannen en te kunnen genieten van een heerlijke warme douche. De Saniclear Exclusive RVS regendouche kan u hierbij helpen. De set is verkrijgbaar met een 20cm hoofddouche of een 30cm variant.
Design
Om de huidige trend te volgen, is de Exclusive Pro serie op de markt gekomen. Rvs in combinatie met zwarte accenten zorgt voor een prachtig design die in de badkamers van nu passen. De combinaties die gemaakt kunnen worden zijn oneindig.
Werking
Doordat de hoofddouche naar links en rechts gedraaid kan worden, vergroot u het douchebereik. Hierdoor ontstaat er meer bewegingsruimte. De stortdouche is voorzien van een thermostaatkraan. Hierop zit een temperatuurbegrenzer. Ideaal omdat enkel de kraan aangezet hoeft te worden en direct de juiste temperatuur gevonden wordt. Tevens is dit veilig voor kinderen omdat zij niet zomaar het water heter kunnen zetten. Met de andere draaiknop bepaalt u welke functie aan staat en het volume. Draait u de knop meer open, komt er meer water uit de hoofddouche/handdouche.
Uitvoeringen
RVS regendouche met 20cm hoofddouche en staafhanddouche
RVS regendouche met 30cm hoofddouche en staafhanddouche
Kwaliteit
 
De regendouche is gemaakt van 304-RVS, ook wel roestvrij staal genoemd. De hoofddouche, de staafhanddouche, de thermostaatkraan, de doucheslang, de knoppen en de glijstang zijn allemaal gemaakt van volledig RVS. RVS is een zeer hoogwaardig materiaal en bij uitstek geschikt voor natte ruimtes. De thermostaatkraan is voorzien van een Vernet binnenwerk welke ook wordt gebruikt bij grote merken zoals Grohe, Hansgrohe en Kohler wat zorgt voor soepele bewegingen en een lange levensduur. De set wordt compleet met s-koppelingen geleverd. De kraan aansluitmaat is 15cm hart op hart.
 
Alle onderdelen van de set zijn los verkrijgbaar en er wordt maar liefst 5 jaar garantie gegeven! Vul uw badkamer in met alle kranen van Saniclear Exclusive en creëer eenheid.

Prijs: 399.00 (klik hier voor meer informatie