Saniclear Exclusive Pro volledig 304 RVS inbouw regendouche 30cm met staaf handdouche plafondmontage

Nieuw van Saniclear: de Exclusive serie! Een volledige collectie in- en opbouw kranen met alle toebehoren gemaakt van echt 304-RVS! RVS heeft naast een robuuste en industriële uitstraling ook het voordeel dat het ontzettend lang mee gaat. Duurzaam voor jou én het mileu.
De Exclusive thermostatische inbouwkraan is compleet inclusief inbouwdeel. Je plaatst het inbouwdeel in de wand en hieroverheen plaats je de afdekplaat en de bedieningsknoppen. De minimale inbouwdiepte is 70mm. Wat een groot voordeel is van de inbouwkraan, de filters zitten achter de afdekplaat. Als ooit de filters verstopt zouden raken vanwege kalkophoping, kan de plaat er eenvoudig afgehaald worden en kunt u direct bij de filters.
De set is uitgevoerd met  een staafhanddouche. Een strak en minimalistisch design. Uniek aan dit product is de zwarte doucheslang en het zwarte handvat van de handdouche.
Onderdelen
Inbouw thermostaatkraan inclusief 304-RVS afbouwdeel
304-RVS hoofddouche 30cm doorsnee
304-RVS plafondarm 20cm lengte
304-RVS wand aansluitbocht met houder
304-RVS doucheslang 150cm
304-RVS staafhanddouche
Op de regendouche set geven wij 5 jaar garantie! Alle onderdelen zijn los leverbaar zodat wij snel kunnen schakelen indien er wat aan de hand. Fijn om te weten!

Prijs: 524.99 (klik hier voor meer informatie