Saniclear Exclusive 304 RVS inbouw badkraan

De Exclusive serie van Saniclear is uitgebreid en kan voor alle componenten in de badkamer en toilet gebruikt worden. U heeft de keuze of het inbouw of opbouw moet worden. Met de fraaie accessoires uit dezelfde serie heeft u alles op elkaar afgestemd.
Inbouw kraan
Inbouw kranen worden steeds populairder en dat is niet zomaar. Een prachtig design met een eenvoudige bediening maakt deze kraan zo gewild. De inbouwthermostaat moet 7cm ingebouwd worden. De thermostaat heeft de filters aan de voorzijde zitten. Dit is een groot voordeel omdat u er dan achteraf altijd nog bij kan. Hetzelfde geldt voor de binnenwerken, deze zijn achteraf te vervangen mocht er een probleem zich voor doen.
Materiaal
De inbouwthermostaat, wandaansluitbocht, handdouche, doucheslang en de baduitloop zijn allemaal gemaakt van het hoogwaardige materiaal 304-RVS. Rvs is uiterst geschikt voor natte ruimtes en heeft een prachtige uitstraling. RVS kranen zijn zeer gewild omdat het minder lood afgeeft aan het water waarmee het in contact komt. Het zuivere water is niet alleen gezonder maar zorgt ook nog eens voor een langere levensduur.
Wat krijgt u?
De inbouw badkraan bestaat uit de volgende onderdelen:
Inbouw thermostaatkraan met afbouwdeel
Handdouche houder met wateraansluiting
Staaf handdouche
Doucheslang 150cm
Baduitloop 21cm

Prijs: 399.00 (klik hier voor meer informatie