Saniclear Copper Pro vrijstaande badkraan koper zwart

Naast de Copper serie, is er ook de Copper Pro serie. Het verschil hiertussen is de combinatie van de kleur koper en zwart. De vrijstaande badkraan is nog steeds volledig van koperen kleur. Het handvat van de handdouche is zwart van kleur, terwijl de sproeikop nog altijd koper is. Hetzelfde geldt voor de doucheslang, de aansluitstukken zijn koper, maar de slang zelf is zwart.
Werking
De kraan werkt zeer eenvoudig. Met de bovenste hendel bepaalt u welke functie aanstaat, de handdouche of de uitloop. Met de onderste hendel bepaalt u de temperatuur en de hoeveelheid water die eruit komt. De uitloop van de kraan kan 360 graden gedraaid worden. Hierdoor bent u vrij waar u de kraan wilt positioneren.
Design
De kraan heeft een modern en tijdloos design. De rondingen zijn elegant en subtiel. De vrijstaande badkraan komt het beste tot zijn recht in combinatie met een vrijstaand bad. Badkamers die hier ruimte voor hebben zijn over het algemeen wat groter van formaat. Het is belangrijk om ruimte rondom de kraan vrij te houden zodat het eenvoudig te onderhouden is.

Prijs: 524.99 (klik hier voor meer informatie