Saniclear Copper Pro opbouw regendouche 30cm hoofddouche zwart koper

Als u opzoek bent naar een betrouwbare douche en hier jaren lang plezier van wilt hebben, dan maakt u met de Saniclear Copper Pro regendouche de juiste keuze. Deze is gemaakt van messing. Dit materiaal in combinatie met de keramische schijven in de thermostaatkraan staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur.
Comfort
De douche in de badkamer zien wij als het belangrijkste onderdeel. Hier begint uw dag en / of eindigt uw dag. Het is belangrijk om hier te ontspannen en te kunnen genieten van een heerlijke warme douche. De Saniclear Copper Pro regendouche kan u hierbij helpen. De set is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat het comfort naar het hoogste niveau gebracht kan worden. De 30cm hoofddouche in combinatie met de staafhanddouche verkwikken uw lichaam en is onze favoriet.
Werking
Doordat de hoofddouche naar links en rechts gedraaid kan worden, vergroot u het douchebereik. Hierdoor ontstaat er meer bewegingsruimte. De stortdouche is voorzien van een thermostaatkraan. Hierop zit een temperatuurbegrenzer. Ideaal omdat enkel de kraan aangezet hoeft te worden en direct de juiste temperatuur gevonden wordt. Tevens is dit veilig voor kinderen omdat zij niet zomaar het water heter kunnen zetten. Met de andere draaiknop bepaalt u welke functie aan staat en het volume. Draait u de knop meer open, komt er meer water uit de hoofddouche/handdouche.
Uitvoeringen
Copper regendouche met 20cm hoofddouche en staafhanddouche zwart – koper
Copper regendouche met 30cm hoofddouche en staafhanddouche zwart – koper
Kwaliteit
 
De regendouche is volledig gemaakt van messing. De staaf handdouche is heeft een zwart handvat met een koperen sproeikop. De gladde doucheslang is afgewerkt in de kleur zwart met koperen koppelstukken. Messing is een uitstekend materiaal voor gebruik in vochtige ruimtes. De thermostaatkraan is voorzien van een Vernet binnenwerk welke ook wordt gebruikt bij grote merken zoals Grohe, Hansgrohe en Kohler wat zorgt voor soepele bewegingen en een lange levensduur. De set wordt compleet met s-koppelingen geleverd. De kraan aansluitmaat is 15cm hart op hart.
 
Alle onderdelen van de set zijn los verkrijgbaar en er wordt maar liefst 5 jaar garantie gegeven! Vul uw badkamer in met alle kranen van Saniclear Copper en creëer eenheid.

Prijs: 475.00 (klik hier voor meer informatie