Saniclear Copper Pro inbouw regendouche met plafondarm en 30cm hoofddouche

De Saniclear Copper Pro inbouw regendouche is helemaal compleet! De hele set heeft dezelfde afwerking, namelijk geborsteld koper met zwart. Door de zwarte kleur te combineren met geborsteld koper ontstaat een stoere uitstraling. Nu kan de inbouw doucheset goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld de populaire zwarte inloopdouches.
De onderdelen zijn allemaal gemaakt van messing. Het grote voordeel van messing is dat dit uitstekend geschikt is voor natte ruimtes, het kan namelijk niet roesten. Omdat het een inbouw regendouche is zit alle techniek in de muur. De kraan is inclusief in- en afbouwdeel. Omdat de techniek in de muur zit is het van belang dat de kraan van hoge kwaliteit is, om dit te waarborgen bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op de thermostaatkraan. Mocht er toch iets gebeuren met de kraan kunt u gemakkelijk vanaf de voorkant bij de filters en vuilkleppen. 
De douchekop in deze set heeft een doorsnede van 20 centimeter. De regendouche heeft rubber sproeigaatjes, dit heeft als voordeel dat de kop gemakkelijk te ontkalken is. De aansluiting is voorzien van een kogelgewricht, zo is de douchekop verstelbaar. In de set vind je ook een plafondarm om de douchekop te monteren. 
Wat zit er in de set?
Inbouw thermostaatkraan
30cm hoofddouche
handdouche
plafondarm 20cm
doucheslang 150cm
wand aansluitbocht met houder
Montage
De inbouwdiepte van de kraan is minstens 70mm. Zorg er dus voor dat u minimaal deze ruimte heeft in de wand. De kraan en onderdelen hebben allemaal 1/2″ aansluitingen.

Prijs: 575.00 (klik hier voor meer informatie