Riho Grid inloopdouche 90x200cm met 30cm zijwand zwarte profielen 6mm

De Riho Grid serie heeft een industriële afwerking. De serie bestaat uit douchewanden, ook wel inloopdouches genoemd en uit douchedeuren. Door beide met elkaar te combineren, kunnen er tevens douchecabines samengesteld worden. De glazen wanden hebben een aluminium profiel rondom en zijn voorzien van aluminium horizontale banen. Doordat de profielen aan de buitenkant op het glas zitten, blijft het schoonmaken van de douchewand gemakkelijk. 
Bij de inloopdouche Riho Grid zit standaard een stabilisatiestang van 100cm meegeleverd. Deze is in te korten op maat. De douchewand is zowel links als rechts te plaatsen. Het glas is 6mm dik en voorzien van een anti-kalk coating. Door de anti-kalk coating, Riho-Shield, kan water zich moeilijk hechten aan het glas, waardoor het langer kalkvrij blijft. Let op, dit betekent niet dat het niet schoon gemaakt moet worden. 
De douchewand is verstelbaar van 88,8 – 89,8cm breedte. De hoogte is 200cm. Aan het einde van de douchewand is een kleine zijwand geplaatst van 30cm breed. Met deze zijjwand wordt de opening van het douchegedeelte verkleind en voorkomt u meer water overlast. Verkrijgbaar in meerdere maten.

Prijs: 577.00 (klik hier voor meer informatie