Mueller Gold opbouw regendouche geborsteld messing – goud

Goudkleurige kranen zijn de hype van nu. Steeds meer badkamers worden in gevuld met goude kranen. Hierin is een onderscheid te maken in geborsteld goud / messing of glans goud. Mueller Gold is een serie die afgewerkt is in geborsteld goud. Een zeer luxe en prachtige uitstraling geven deze kranen aan uw badkamer.
Kwaliteit
Deze regendouche is gemaakt van volledig messing. Er is niet bezuinigd op de onderdelen door deze van kunststof te maken. De kraan is thermostatisch en voorzien van een kwalitatief goed binnenwerk. De keramische schijven zorgen voor een lange levensduur. Het glijstuk is ook gemaakt van messing en zal niet lam worden waardoor de handdouche niet meer goed te stellen is.
Wat krijgt u:
De set bestaat uit de volgende onderdelen:
Thermostatische douchekraan, handig als er kleine kinderen in het huishouden aanwezig zijn. Vanwege de beveiliging op 38graden, zal er niet snel heet water uit de kraan komen.
Verstelbare glijstang. Zelfs na montage is de hoogte van de hoofddouche nog altijd in te stellen. Gezinnen met veel lengteverschil zullen geen hinder ondervinden.
Hoofddouche 20cm. De meest voorkomende maat hoofddouche in Nederland. Verbruikt niet overdreven veel water, maar zorgt wel voor een heerlijke douche-ervaring.
Staafhanddouche, voor de mensen die houden van een krachtige straal.
Doucheslang, maar liefst 150cm lang zodat elk hoekje in het douchegedeelte makkelijk schoon gemaakt kan worden.
S-koppelingen om dat kraan aan te sluiten om de muurplaat.
Rozetten die zorgen ervoor dat de koppelingen niet te zien zijn.
Glijstuk die de handdouche in hoogte en in draaihoek kan verstellen.

Prijs: 749.00 (klik hier voor meer informatie