MD Interior Woodz badkamermeubel 120cm mangohout

Het badkamermeubel Woodz is gemaakt van massief mangohout. Mangohout heeft een zeer warme uitstraling vanwege de bruin- en zwarttinten die erin verwerkt zijn. De structuur is erg divers. Met de zwarte klassieke handgrepen en zwart stalen poten is het helemaal aangepast aan de trend van nu.
Het meubel is 120cm breed, 50cm diep en 80cm hoog. Deze hoogte is exclusief waskommen.
Mangohout
Een houtsoort wat relatief nieuw gebruikt wordt in de meubel industrie. Veel meubels in de woonkamer zijn reeds uitgevoerd met dit soort hout. Nu zien we het langzaam maar zeker ook steeds vaker terugkomen voor in de badkamer. Het is een zeer sterk materiaal, maar ook nog eens duurzaam. Het hout van van deze boom wordt namelijk pas gebruikt als de boom geen vruchten meer draagt.
Waskommen
Dit badmeubel wordt geleverd zonder waskommen. Hierdoor heeft u zelf de keuze hoe het samengesteld moet worden. Ook een kraan naar keuze kan ermee gecombineerd worden. In het topblad van het meubel zitten nog niet de afvoergaten of kraangaten geboord. Dit is eenvoudig zelf te realiseren. 
Toebehoren
Door te kiezen voor zwarte kranen, blijft dezelfde kleur terug komen in het badmeubel. De houtnerf van mangohout kan erg donker zijn en de stalen poten zijn ook in het zwart afgewerkt. Onder de toebehoren treft u zwarte inbouw en opbouwkranen aan.

Prijs: 725.00 (klik hier voor meer informatie