LAATSTE DOZEN: Plaza Rocks Blanco 60×60 licht grijze vloertegel

Details van de Plaza Rocks Blanco 60×60 licht grijze tegel
De Plaza Rocks tegel is een tegel gemaakt van porselein en heeft een matte afwerking. De tegel is 60x60cm en in een pak zitten 4 tegels. Dit staat gelijk aan 1.44m². De tegels zijn gerectificeerd en hebben een hardheid van 7. De vloertegels zijn ook geschikt om op de wand te plakken. 
Tegels in je badkamer
Tegels bepalen de uitstraling van je badkamer. Daarom is het belangrijk om de juiste tegels te kiezen. Met het assortiment van Plaza bieden wij een aantal series met natuurlijke tinten aan. De tegels zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Zo heb jij onbegrensde mogelijkheden in het bepalen van de sfeer in je badkamer. 
Specificaties van het product
60x60cm
Gerectificeerd
Matte afwerking
Porselein
Hardheid: 7
Geschikt voor vloer & wand
Waarom kiezen voor Sanitairkamer?
Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij zetten graag dat stapje extra voor u! Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met u de perfecte sfeer te creëren in uw badkamer. Doordat we speciale afspraken met de groothandels hebben en het rechtstreeks inkopen bij de fabriek kunnen wij u prijzen aanbieden die 35 tot wel 60 procent onder de adviesprijzen liggen! Twijfel niet en neem contact met ons op voor deskundig advies.

Prijs: 19.95 (klik hier voor meer informatie