Inbouwthermostaatset Brauer Copper Incl Baduitloop en Staafhanddouche Koper | 4260483796807

Inbouwthermostaatset Brauer Copper Incl Baduitloop en Staafhanddouche Koper
De Brauer inbouwkraan 6.5cm inbouwdiepte met 2 stopkranen ronde knoppen en ronde rozetten.
De kraan wordt voorgemonteerd geleverd met een uitgebreide montagehandleiding voor een soepele installatie. De kraan heeft vele montagemogelijkheden, informeer eventueel bij ons over de indeling en afbouwmogelijkheden.
Met de Brauer inbouwkraan bent u niet beperkt tot het gebruik van 2 stopkranen. U kunt de inbouwkranen namelijk onbeperkt aan elkaar koppelen waardoor u vele functies in de badkamer kunt bedienen. De stopkranen kunnen beide tegelijkertijd gebruikt worden. Let op: de werking hiervan is afhankelijk van de waterdruk die uw ketel geeft. Informeer hier vooraf goed naar bij uw installateur. Bij afzonderlijk gebruik van de stopkranen zal een normale CW4 ketel voldoende waterdruk afgeven. De wateraansluiting op de thermostaat is 3/4 en naar de stopkranen 1/2.
De handdouche is voorzien van het push button select systeem, hiermee kiest u gemakkelijk tussen de verschillende straalsoorten van de handdouche door één druk op de knop! De handdouche is gemaakt van ABS (kunststof), zodat de handdouche niet heet aanvoelt.
Specificaties Inbouwthermostaatset Brauer Copper Incl Baduitloop en Staafhanddouche Koper:
Merk: Brauer
Serie: Copper
Kleur: Koper
Afwerking: Geborsteld
Maat draadaansluiting: 3/4 en 1/2
Montage: Inbouw
Met Inbouwdeel
Met Douchegarnituur
Met Handdoucheset
Thermostaatkraan
Zonder waste
Merk: Brauer
EAN: 4260483796807
Fabrikantnummer: 5-GK-022

EAN: 4260483796807

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo