Inbouwthermostaatset Brauer Copper Incl 3 Standen Handdouche En Badafvoer Koper | 4260483796838

Inbouwthermostaatset Brauer Copper Incl 3 Standen Handdouche En Badafvoer Koper
De Brauer inbouwkraan 6.5cm inbouwdiepte met 2 stopkranen ronde knoppen en ronde rozetten.
De kraan wordt voorgemonteerd geleverd met een uitgebreide montagehandleiding voor een soepele installatie. De kraan heeft vele montagemogelijkheden, informeer eventueel bij ons over de indeling en afbouwmogelijkheden.
Met de Brauer inbouwkraan bent u niet beperkt tot het gebruik van 2 stopkranen. U kunt de inbouwkranen namelijk onbeperkt aan elkaar koppelen waardoor u vele functies in de badkamer kunt bedienen. De stopkranen kunnen beide tegelijkertijd gebruikt worden. Let op: de werking hiervan is afhankelijk van de waterdruk die uw ketel geeft. Informeer hier vooraf goed naar bij uw installateur. Bij afzonderlijk gebruik van de stopkranen zal een normale CW4 ketel voldoende waterdruk afgeven. De wateraansluiting op de thermostaat is 3/4 en naar de stopkranen 1/2.
De handdouche is voorzien van het push button select systeem, hiermee kiest u gemakkelijk tussen de verschillende straalsoorten van de handdouche door één druk op de knop! De handdouche is gemaakt van ABS (kunststof), zodat de handdouche niet heet aanvoelt. Deze inbouwthermostaatset bevat ook een badvulwaste. Met de badafvoerplug, zorgt u ervoor dat het bad afgesloten is, zodat het vol kan lopen met water.
De thermostaatknop beschikt over een kinderbeveiliging waardoor de temperatuur van het water niet warmer dan 38 graden wordt.
Specificaties Inbouwthermostaatset Brauer Copper Incl 3 Standen Handdouche En Badafvoer Koper:
Merk: Brauer
Serie: Copper
Kleur: Koper
Diameter rozetten: 6.5 cm
Diameter knop: 3.3 cm
1 Uitgang open/dicht
3 Uitgangen continue stroom
Incl installatiebox
Maat draadaansluiting: 3/4 en 1/2
Montage: Inbouw
Met Inbouwdeel
Incl Gladde Doucheslang van 150 cm
Incl Handdouche Met 3 Standen
Met Badafvoer met overloop
Afvoerslang 100 cm
Incl Sifon
Thermostaatkraan
Merk: Brauer
EAN: 4260483796838
Fabrikantnummer: 5-GK-047

EAN: 4260483796838

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo