Inbouw Wastafelmengkraan Brauer ColdStart Eenhendel S2 Energiebesparend Geborsteld Nikkel | 4260483797224

Inbouw Wastafelmengkraan Brauer ColdStart Eenhendel S2 Energiebesparend Geborsteld Nikkel
De inbouw wastafelkraan van het merk Brauer beschikt over een coldstart mechanisme die er voor zorgt dat u bewust moet kiezen voor warm water en hiermee wordt uw boiler/warm water toevoer geactiveerd. In tegenstelling tot kranen die niet voorzien zijn van coldstart. Die activeren uw boiler zelfs in neutrale positie. Door uw boiler niet te activeren bespaart u geld en ontziet u het milieu door minder energie te verbruiken.
Coldstart is een ingebouwd mechanisme in de kraan. Het ingebouwde mechanisme beschermt uw boiler en portemonnee tegen het onnodige gebruik van warm water. Wanneer u de coldstart kraan opent in neutrale positie of een licht afwijkende positie dan krijgt u volledig koud water (dit is de bescherming). U krijgt dan geen gemengd water, zoals bij een normale kraan. Uw boiler wordt op dat moment niet geactiveerd.
Verder is de wastafelmengkraan voorzien van een zogeheten PVD-coating. Dit houdt in dat middels een verdamping een dunne, maar sterke toplaag op het product wordt gecreĆ«erd. Door het verdampen van een vloeibaar metaal wordt de damp op het product ‘geslagen’. Wanneer de damp op het product is beland, ontstaat er een prachtige, gladde laag. Een PVD-coating is, hoewel deze flinterdun is, behoorlijk sterk. Zodoende hebben deze artikelen een gegarandeerd lange levensduur!
Specificaties Inbouw Wastafelmengkraan Brauer ColdStart Eenhendel S2 Energiebesparend Geborsteld Nikkel:
Hoogte: 6.9 cm
Inbouwdiepte: 5.4 cm
Materiaal: Messing
Kleur: Geborsteld Nikkel
Afmeting gat: 1/2″
Koud of warm water: Mengkraan
Fabrieks Garantie: 5 jaar
Lengte uitloop: 25.5 cm
Incl. Inbouwdeel: Ja
Merk: Brauer
EAN: 4260483797224
Fabrikantnummer: 5-NG-004-S2

EAN: 4260483797224

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo