Inbouw Regendouche Push Button Set 3 Brauer ColdStart Round met Plafondarm en Regendouche 20 cm | 4260483794315

Inbouw Regendouche Push Button Set 3 Brauer ColdStart Round met Plafondarm en Regendouche 20 cm
De ColdStart inbouw regendoucheset is van het merk Brauer. Deze populaire inbouwthermostaatkraan beschikt over een zeer korte inbouwmaat (7,5 – 8 cm, inclusief tegel) en wordt standaard geleverd met een afbouwdeel. De artikelen zijn gemaakt van verchroomd messing. Bovendien bestaat het inbouwdeel uit één stuk, waardoor de kans op lekkage aanzienlijk wordt verkleind.
Thermostaatkraan
Deze regendoucheset (set 3) wordt naast een in- en afbouwdeel geleverd inclusief een thermostaatkraan, een plafondarm, een hoofddouche en een handdouche. De thermostaatkraan is voorzien van een kinderbeveiligingsknop die ervoor zorgt dat de thermostaat niet (on)bewust doorgedraaid wordt naar een hete stand. Met behulp van het push button-systeem kunt u bovendien zelf de kracht van het water regelen. Door middel van de drukknop bepaalt u tevens of u uw handdouche of regendouche wil gebruiken.
Hoofddouche
De hoofddouche van deze set heeft een diameter van 20 cm en wordt bevestigd aan de plafondarm die standaard mee wordt geleverd. De hoofddouche is ook leverbaar met een doorsnede van 30 cm (set 2 en set 4), terwijl deze regendoucheset ook leverbaar is in een variant met een muurarm (set 1 en set 2). Bij een variant met een diameter van 20 cm verbruikt de hoofddouche 8 liter per minuut.
Handdouche
Deze set wordt compleet gemaakt met de handdouche. Deze is verbonden aan een anti-twist doucheslang die ervoor zorgt dat deze niet in de knoop raakt. De handdouche is voorzien van drie verschillende standen. Net als de thermostatische kraan worden ook de standen van deze handdouche bepaald door middel van het push button-systeem.
Specificaties:
– Inbouw regendoucheset
– Merk: Brauer
– Serie: ColdStart
– Materiaal: messing
– Kleur: chroom
– Inbouwmaat: 7,5 – 8,5 cm (inclusief tegel)
– Inclusief plafondarm
– Diameter hoofddouche: 20 cm
– Inclusief handdoucheset met anti-twist slang
– Handdouche voorzien van drie standen
– Waterverbruik: 8 liter per minuut
– Thermostatische kraan
– Temperatuurbegrenzing
– Push Button-systeem voor zowel kraan als handdouche
– Fabrieksgarantie: 5 jaar
Merk: Brauer
EAN: 4260483794315
Fabrikantnummer: 5357set3

EAN: 4260483794315

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo