Grohe Grohtherm 800 Comfortset met thermostaat en glijstang Chroom

Grohtherm 800 douchethermostaat met GROHE New Tempesta doucheset (bestaat uit een 100 mm handdouche met twee straalsoorten, 900 mm glijstang en 1750 mm doucheslang)
Of je nu kiest voor de zachte Rain straal of de stimulerende Jet straal, deze douchethermostaat houdt de watertemperatuur constant tijdens je douche dankzij de betrouwbare GROHE TurboStat technologie. GROHE DreamSpray zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Met de GROHE SafeStop knop stel je de watertemperatuur in op maximaal 38˚C. En met SafeStop Plus beperk je dit tot 43˚C om te voorkomen dat kinderen zich verbranden. Deze set is afgewerkt met de duurzame en onderhoudsvriendelijke GROHE StarLight chroomlaag. Zo blijft hij glanzen en er als nieuw uitzien. De SpeedClean sproeigaatjes van de handdouche zijn zo ontworpen dat je kalk er zo af kunt vegen. En de ShockProof siliconen ring voorkomt beschadiging als de handdouche valt. Bovendien voorkomt de super geïsoleerde Inner WaterGuide dat het oppervlak te warm wordt en beschermt zowel je huid als de glanzende chroom afwerking. Dankzij de 900 mm glijstang kun je de hoogte van de douche gemakkelijk aanpassen. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de GROHE EcoJoy technologie met EcoButton wordt het waterverbruik tot wel 50% vermindert, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Zo bespaar je water en geld!
Hoe weet ik zeker dat het product past?
Afmetingen:Handdouche: 100 mm (diameter)Glijstang: 920 mmDoucheslang: 1750 mmBreedte thermostaat: 305 mmHart op hart afstand: 150 +/- 15 mm
Wat zit er in de verpakking?
Grohtherm 800 thermostatische douchemengkraan(34 558 000)New Tempesta glijstangcombinatie (27 646)
De voordelen
* GROHE TurboStat®: binnen een fractie van een seconde de gewenste temperatuur om je hele douche van te genieten
* GROHE SafeStop (Plus) – bescherming tegen verbranding bij 38°C en (optioneel) 43°C
* GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten
* Met de EcoButton functie is het heel eenvoudig om tot wel 50% op je waterverbruik te besparen
* Een volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes

EAN: 4005176456701

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo