Grohe Fresh toiletblokhouder voor Rapid SL inbouwreservoir

Grohe Fresh toiletblokhouder (eco ombouwset)
Altijd een fris ruikend toilet? Dat kan met deze Grohe Fresh toiletblokhouder! Plaats de toiletblokhouder achter het bedieningspaneel en vul deze met een toiletblokje. Het resultaat: een fris ruikende toiletspoeling met een hygiënische werking.  
Voor welk inbouwreservoir is deze toiletblokhouder geschikt? 
* Geschikt voor het Grohe Rapid SL inbouwreservoir in combinatie met een bijpassende Grohe drukplaat die past op het Grohe Rapid SL inbouwreservoir. 
* Geschikt voor het Grohe Rapid SLX inbouwreservoir in combinatie met de Grohe inspectieschacht (66791000). Deze inspectieschacht is essentieel wanneer je een toiletblokhouder op het inbouwreservoir wilt monteren. Let wel op: op deze inspectieschacht passen enkel drukplaten die geschikt zijn voor het Rapid SL inbouwreservoir.
* Niet geschikt voor Grohe drukplaten van hout, glas of RVS. Welke toiletblokjes passen in de toiletblokhouder?
De toiletblokhouder is geschikt voor de Grohe Fresh Tabs en de StarBlueDisc toiletblokjes. Deze toiletblokjes zorgen voor een hygiënische reiniging van het toilet en dien je zelf nog los aan te schaffen. Deze toiletblokjes kun je makkelijk in de houder plaatsen door de drukplaat los te maken.

EAN: 4005176857034

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo