Grohe Eurocube Toiletkraan XS-Size

Toiletkraan: de waterbesparende kraan voor in de kleine ruimtes
De perfecte kraan uit de Eurocube serie voor de kleine ruimtes in huis waar alleen koud water genoeg is. Zoals de WC of de kelder. Deze kraan heeft een XS-uitloop die hem juist voor de kleine wastafel heel geschikt maakt. De kraan heeft een hendel om de watertoevoer te regelen en heeft een gladde body zonder trekwaste of waterstop. De kraan mag dan klein in formaat zijn, zijn prestaties zijn GROHE-groot. GROHE EcoJoy zorgt ervoor dat je tot wel 50% op je waterverbruik bespaart. Het verbruik is maximaal slechts 5,7L per minuut. Door SpeedClean krijgt kalkaanslag geen kans. Wrijf zachtjes met de vingertop langs de kleine siliconen lamellen aan het uiteinde van de kraan om eventuele kalkdeeltjes simpel te verwijderen. Deze kraan mag gezien worden. Zeker door de prachtige en langdurige glans van chromen GROHE StarLight beschermlaag.
Gladde kraanbody – als er geen waste of wasterstop aan een ketting nodig is
Voor wie een kraan wil maar geen behoefte heeft aan een waterstop zoals een waste of een stop aan een kettinkje. Door de gladde body oogt de kraan zeer strak en solide.
XS-kraanuitloop speciaal voor kleine wastafels
Je wilt een kraan voor in je toilet of logeerkamer? Dan is dit de kraan die je zoekt. Deze kraan met XS-uitloop past precies bij een kleine wastafel. Klein in formaat, groots in prestatie.
Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight chroom
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.
Snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.
Grohe QuickFix Plus: weinig onderdelen, weinig handleidingen. Voor een snellere en gemakkelijkere montage
Dankzij GROHE QuickFix Plus bespaar je veel tijd bij het plaatsen van je kraan. Dit nieuwe snelbevestigingssysteem bestaat uit zeer weinig onderdelen waardoor het plaatsen veel sneller en makkelijker gaat.
Grohe EcoJoy: minder water, verantwoord genieten.
GROHE EcoJoy zorgt voor waterbesparing. De kraan laat minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu. Met GROHE EcoJoy bespaar je tot wel 50% van het verbruik (indien 100% van de functionaliteit wordt benut).
Dankzij SpeedClean houdt je de kraan snel en makkelijk kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalkaanslag makkelijk en snel te verwijderen. Het geheim zit ‘m in de mousseur waar kleine siliconen lamellen kalk geen kans geven. Met een simpele beweging van je vinger veeg je de kalk zo weg. Zo makkelijk zou schoonmaken altijd moeten zijn.
Merk: Grohe
Kleur: Chroom
Serie: Eurocube
Montagewijze: Opbouw
Vorm: Vierkant
Leveranciersnummer: 23137000
EAN: 4005176901096
Artikelnummer: 1915900
Incl. rozetten: Ja
Aantal gaten: 1 gat
Eengreepsbediening: Ja
Stijl: Modern
Totale hoogte (mm): 110 mm
Totale hoogte (reeks): 100 – 119 mm
Hoogte uitloop (mm): 52 mm
Hoogte uitloop (reeks): 40 – 59 mm
Lengte uitloop (mm): 86 mm
Verhoogd: Nee
Incl. aansluitgarnituur: Nee

Prijs: 185.91 (klik hier voor meer informatie